Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, mikor éppen nincsen pasitok/csajotok?
Én úgy érzem egyedül vagyok. És nagyon rossz.:S Nemtudom megosztani senkivel a titkaimat. Főleg a csókok hiányoznak. Az utcán úgyérzem mindenki engem néz... (1éve szakítottam de még mindíg fáj...)
Ti hogy vagytok ezzel?
én is így vok..kb 4hónapja szakítottunk,probáltam elfelejteni majdnem sikerült is de ujból felkeresett és adott 1 kis reményt arra h ujrakezdjük...de nem lett belőle semmi csak az h ujból elkezdtem szenvedni és rettentően hiányzik..mintha üres lennék,és nagyon rossz amikor belépek a házba és minden rá emlékeztet ahol ült,aludt...a legrosszabb pedig,h néha eszembe jut,h ugyse fog már soha írni,keresni..:(
a héten már majdnem a számát is kitöröltem de rájöttem,h nincs értelme mert akk is emlékszem rá..
21/L
háát változó...
- egyik nap szabadságot levegőt pihenést
- másik nap halálos unalmat
- 3. nap, hogy egyedül vagyok és jó lenne valaki átölelni, valakivel összebújni....
Ha vakit tényleg szerettünk az hiányzik.
Az emberek társas lények. Megszokják mások közellétét.
Elfeledni sosem lehet. Csak megkell tanulni élni nélküle... Ami nehéz,de nem lehetetlen.
kur.va szar és nyomorult érzés.
lassan már 4 éve.
15-ig még könnyű volt, de csak jövő december fele fogok tudni csak kezdeményezni....az meg még hol van???
be is csavarodok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!