Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, kikezdett velem. Hagytam. Rosszul kéne éreznem magam miatta?
Egy pasas (26F) erőteljesen rámnyomult. Oké talán adtam is rá okot kicsit flörtöltünk de semmi komoly. A helyzet hogy lassan egy éve van barátnője, így nem tudom mit akar tőlem. Nem érzem magam bűnösnek, elvégre ha félrelépne az nem az én saram lenne hanem az övé. Ti hogy vagytok ezzel? Nem akarnék semmi komolyat vele, tekintve ha barátnőjével megtenné, velem miért ne...
19/L
Az ő élete, az ő párkapcsolata, az ő döntése. Semmi közöd hozzá.
Annyi rizikó van benne, hogy ha bukik és a párja megtudja, hogy veled ment félre, lehet egy kis cicaharc, ha megtalál a sértett csaj. Ez azért nem nyerő.
Valószínűleg unja a barátnőjét vagy a szex-el vannak gondok és ahelyett, hogy megbeszélné a problémáit a barátnőjével, inkább félre szeretne kacsingatni és mástól megkapni, amit a barátnőjétől nem kap meg.
És bizony bár a pasi a ludas igazán, de attól még te is hibás lennél, vagy inkább már most is, hogy hagyod, hogy alakulgassanak köztetek a dolgok.
Mert ha te így gondolkozol, hogy nem a te sarad, akkor gondolom, ha neked lenne egy barátod, akit szeretsz, de az egy másik csajjal kezdene ki, esetleg le is feküdne vele, a csaj meg tudna rólad, akkor megveregetnéd a csaj vállát, hogy jaj, te nem vagy hibás...
Biztos hogy nem!
Te vagy a kisebb hunyó, a pasi a nagy hunyó, de attól még sáros vagy a dologban.
Ha tudtad, hogy barátnője van, akkor bizony rosszul kellene érezned magad. Ha nem tudtad, akkor nem :)
És bizony ha félrelépne ezek után, az ő sara lenne, de a tied is.
Velem volt hasonló, a srác 3 éves kapcsolata már nagyon a végét járta, amikor megismerkedtünk. Mi továbbmentünk a flörtölésnél, megcsókolt. Én rosszul éreztem magam miatta, ők meg hamar szakítottak (valószínűleg ez volt a végső lökés, de nem a fő ok) .
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!