Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegye fel a kezet, aki ugyanugy jar mindig, mint en: aki nekem bejon, annak en nem es forditva?
Figyelt kérdés
Szeretnek meggyozodni rola, hogy nem csak en vagyok ennyire bena, mert mindig ez van.. :(
Es igen, lany vagyok.
2021. jan. 27. 13:26
31/46 anonim válasza:
a) túlságosan rágörcsölsz a dologra
b) túlértékeled magad és mégsem vagy olyan jó nő, vagy még átlagos sem
c) bunkó vagy és egy kicsit antiszociális, és ezt mások is észre veszik
32/46 anonim válasza:
Szerintem elet szebb ennel amit en kihoztam belőle nincs tarsam faj a magany.. lelkem zokog.. nem ertem miert nem vagyok ugyesebb miert nem hasznalom lehetosegeimet miert allok egy gorcsbe Mindig ketelkedem hogy meg noben meg baratom sincs mi az ami taszito bennem
33/46 anonim válasza:
Nem tudom hogy rontom el ennyire eletemet es egyre tanacstalanabba vallok.. pedig en mindig kedves, illedelmes, inteligens voltam masokat tiszteltem talan tulsagosan is..
34/46 anonim válasza:
Kishitusegem meg bellem neveltek Diszlexiaskent
35/46 anonim válasza:
Magasra tetted a lécet, csak az a baj, hogy te magad sem tudod megugrani.
36/46 anonim válasza:
Azert valami kobanyai fele fantommal nem szivesen jonnek ossze mar bocs akkor inkabb maradok egyedul
38/46 anonim válasza:
en mar lec alatt vagyok 3 meterrel
39/46 anonim válasza:
Én is igy voltam sokáig. Aztán szintet lépett a dolog. Már tetszettem olyannak aki nekem is. ( a kapcsolat egy ilyen emberrel még várat magára 😂 )
40/46 anonim válasza:
De azert gaz... hogy nem lehet menni ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!