Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
34f2021. jan. 27. 12:31
81/93 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a tanácsot.
2021. jan. 27. 21:29
82/93 anonim válasza:
Mikor majd rá un úgy is lapátra teszi a jóképű gazdag.."
- ezért kell a hazassági szerződés
83/93 anonim válasza:
Szépen el vannak együtt az emberek házasság nélkül is és akkor nem kell közjegyző előtt vagyoni szerződés ...
84/93 anonim válasza:
Nő vagyok! A házassagiszerzodes pedig igy szol, hogy gyerekvallalas esetén, enyém a ház, es a gyerek... Ha ebbe nem ment volna bele, nem megyek hozzá. Ilyen egyszeru. Gyerekvallals után, már nem csak magamert felelek.
De tovabbra is tartom: Ha nem talaltam volna megfelelő fejret, egyedül is teljesen jol meglettem volna. Inkabb egyedul, mint a kerdezőféle pasival.
85/93 anonim válasza:
Ha amiatt rámsütik, hogy goldigger vagyok, mert voltak egzisztenciális elvárasaim a parválasztas során, akkor vállalom. Aranyásó vagyok.
Hozzáteszem, a pasik is ugyanennyire felszinesek a nők külsejét illetően. Tulsulyos csaj szoba sem jöhet pl. Ugyanaz a kettő...
86/93 anonim válasza:
Hát én úgy tudom hogy ebben a szerződésben az van lefektetve ki mit hoz magával ..Pl BP kertes ház egy nyaraló egy személy gépkocsi egy üzlet részemről...feleség ....... közösen szerzett javak meg majd osztoznak ..
87/93 anonim válasza:
Semmi bajom arany ásókkal ..hisz azt adják érték képen amit férjük elvár ..szép test, szép idomok, fiatalságuk ..van erre vevő akkor kínálat is ahogy mondani szokás házasság egy gazdasági együttműködés
88/93 anonim válasza:
Uncsi tesom is 4 férjet fogyasztott el mondta ő már nem akkar szegény lenni
89/93 anonim válasza:
Csak azt nem értem mi ezzel a baja egy 34 éves srácnak ..nem az ő élete ...
90/93 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezettem szép, még karcsu sem. Most tehresen meg aztán végképp nem....de nem vagyok olyan hulye, hogy bebiztositas nelkul feladjam kenyelmes szingli eletemet, ahol csak magamert felelek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!