Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
34f

2021. jan. 27. 12:31
 11/93 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy vannak akik tényleg azzal nyugtatják magukat, hogy azért nincs nőjük, mert nem keresnek eleget. Egyszerűen a személyiségetek is visszataszító, emiatt nincs párotok, de hát ki a hibás emiatt is? A nők.

Na a kérdésre visszatérve. Nem lehet, hogy neked is nagyok az igényeid? Miért csak olyan nők tetszenek, akiknek 'hatalmasak' (idézőjel, mert nem tudjuk mit jelent neked a hatalmas) az elvárásaik? Akinek nagyon nagy az elvárása, az 2 féle nő.

1. Ő maga is tud annyit nyújtani, így hasonló partnert keres.

2. Pénzéhes, vagy nem látja reálisan magát.

Ha az első esetben nem kellesz a nőnek, akkor valószínűleg nem tudsz eleget nyújtani. És ez nem merül ki az anyagiakban. Pl a nő diplomás, neked érettségid sincs. A nő a saját lábán áll évek óta, te meg éhenhalsz, ha anyukád nem főz rád. A nőt nem érdekli a politika, neked meg be sem áll róla a szád. A nő el akar köteleződni záros határidőn belül, esetleg gyereket is szeretne hamarosan, te meg még 15 évig gondolni sem akarsz rá.

A második esetben meg miért kell neked olyan nő, akinek csak az anyagiak számítanak?

Elmondom a nagy titkot, ami általánosságban fontos a nők 90%-ának a pasiban: önállóság, magabiztosság és stabil munka. Olyannal nem lehet tervezni, aki hónapról hónapra van a munkahelyén, idénymunkákat végez stb. A kereset ilyen szempontból mindegy, mert a tanár férfiak 95%-ának is van párja.

2021. jan. 27. 13:21
 12/93 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, egy alap igazságot még lehagytam: lehet, hogy nem tetszel nekik. Nem mindenki vágyik egy Channing Tatumra, de a személyes ízlést nem tudod befolyásolni. Nekem pl pont az ilyen minden szabad percem a kondiban töltöm pasik nem jönnek be. Elém állhatna egy tiszta izom olimpikon is, egyszerűen nem tetszik, aztán jöhetne azzal, hogy egekben vannak az igényeim.
2021. jan. 27. 13:24
 13/93 A kérdező kommentje:
Megértem, ha egy idő után úgy gondolják, hogy nem jövök be nekik, nem ezt gondolták... de még csak meg sem akarnak ismerni.
2021. jan. 27. 13:31
 14/93 A kérdező kommentje:
Szóval nem is az elvárásokkal van a gondom, hanem a kommunikációval.
2021. jan. 27. 13:33
 15/93 anonim ***** válasza:
90%
Mert neked is az a pina kell, ami a többségnek. Gondolom mindenki másnak is az tetszik, ezért válogathat kedvére, te meg nem vagy az a főnyeremény típus.
2021. jan. 27. 13:37
 16/93 anonim ***** válasza:
100%

valoszinu, inkabb neked vannak egekben az elvarasaid es tul jo noket nezel ki magadnak, cserebe meg onkritikad 0 es semmit nem

tudsz nyujtani.

2021. jan. 27. 13:41
 17/93 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne mindenkinek megismerni mindenkit? Ha valaki nem szimpatikus elsőre vagy csak nem érdekel, miért kéne megismernem?
2021. jan. 27. 13:44
 18/93 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenének akarnának megismerni ha nem jössz be nekik? Annyiszor látom ezt itt a gykn is. "Értem hgoy nem vagyok az esete, de esélyt adhatna" MIÉRT?
2021. jan. 27. 13:45
 19/93 anonim ***** válasza:
100%
12@onnalosag... legszebb
2021. jan. 27. 13:56
 20/93 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem jössz be nekik, akkor nem tudsz mit csinálni. Keress olyat, akivel közös a szimpátia. Tudod, az nem nagy igény az, hogy külsőre is legyél szemre való. Lehet, hogy túl válogatós vagy te is. Hogy nézel ki? Kik tetszenek neked?
2021. jan. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!