Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
34f

2021. jan. 27. 12:31
 71/93 A kérdező kommentje:
Persze a tetteimért és a viselkedésemért én vagyok a felelős...
2021. jan. 27. 21:08
 72/93 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek egekben az elvárásaik csak te vagy ronda és csóró. Tedd már fel magadnak a kérdést mi a fаszomért kellene egy jó nőnek leállni egy ronda csóróval, ha leállhat egy gazdag jóképűvel is. Naugye...
2021. jan. 27. 21:10
 73/93 A kérdező kommentje:

"De minek vegyen, ha örökölt egyet?" Nincsen ezzel semmi baj.

Ezért mondtam, hogy nekem sajna nem volt ilyen szerencsém eddig az életben, még egy viszonylag jólfizető munkahelyem sincsen, pedig próbálkozom... Szóval nem vagyunk egyformák.

2021. jan. 27. 21:11
 74/93 anonim ***** válasza:
100%

"Miért képzeli mindenki azt egy olyan pasiról aki a szülői házban él, hogy egy hotelszobára vagy hétvégére valahol egy panzióban nincsen pénze?"

- kevesebb ennel megalázobb dolgot tudok elképzelni

"hogyan találtok magatoknak pasit ilyen gondolkodású lányok, nők?"

Ferjhez mentem!

Amigy meg, csak ilyen pasikkal ismerkedtem. Sikeres, okos, talpraesett, magabiztos, megbizható!

Egyébként, meg, ha nem talaltam v.na ilyet, akkor maradok egyedül, teljesen jól eltartottam magamat egyedül is..

"Úgy érzem, hogy az egyszerűbb sorban lévő lányok is a felsőtízezerrel akarnának házasodni. Jó módú milliomos pasit fogni aztért nem hátrány nem?"

- úgy erzem a 34 evesen anyukájukkal elő ferfiak is, model alkatú nőt akarnak.

2021. jan. 27. 21:11
 75/93 A kérdező kommentje:

"ha leállhat egy gazdag jóképűvel is."

Persze, teljes mértékben igazad van.

Mikor majd rá un úgy is lapátra teszi a jóképű gazdag...

2021. jan. 27. 21:13
 76/93 anonim ***** válasza:
0%
Tudtátok Bárány Attila is Vecsési szinte itt lakik kerületünk mellett
2021. jan. 27. 21:15
 77/93 A kérdező kommentje:

"- úgy erzem a 34 evesen anyukájukkal elő ferfiak is, model alkatú nőt akarnak."

Nem. Csak simán párt keresnek.

2021. jan. 27. 21:15
 78/93 A kérdező kommentje:
Úgygondolom, egy párkapcsolat kialakulása után könnyebb összeköltözni albérletbe...
2021. jan. 27. 21:16
 79/93 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor higgy, amit akarsz. Elmondtuk, hogy nem jó pont, ha arra vársz, hogy majd akad nő és gyorsan összebútoroztok.

De akkor miért panaszkodsz, hogy nem találsz senkit, mikor adnának itt neked tanácsot, de csak azért sem fogadod meg?

2021. jan. 27. 21:22
 80/93 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kéne egy jó karantén bulit szervezni
2021. jan. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!