Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?
"Pasimnak ÖNERŐBŐL! most lesz lakása. 28 éves. Szülők nem segítettek. Szóval magyarázhatsz, de kifogás. Ennyi évig hogyhogy nem képeztél megtakarítást? :D Egy egy szobás garzon nem egy budai villa de az más, mint otthon éldegélni és vigéckedni..."
Jó neki. Sajna nem mindenki olyan szerencsés mit a te pasid... Tudod vannak olyan férfiak is akiknek nincs szerencséjük... és nem azért ment teljesítenek "Jól" a te szavaddal élve, hanem önhibájukon kívül bizonyos élethelyzet miatt pusztán csak így alakult az életük.
Nem szerencse, keményen dolgozott érte. Neked is menne, ha nem itt picsognál. Vagy akkor ismerd be, hogy nem mások elvárása túl magas.. ahogy mondtam. Aztán meg szedd össze magad sírás helyett, mert ennyi évesen mindenkinek saját otthona van, akit ismerek.
Magamat nem mondom, mert nekem örökölt lakásom van, szóval az nem számít.
63 "Magamat nem mondom, mert nekem örökölt lakásom van, szóval az nem számít."
XDDDDDDDDDD
63 "Magamat nem mondom, mert nekem örökölt lakásom van, szóval az nem számít."
Ja! De azért a párjáéval szereti döngetni a mellét. WTF??? LOL 😆
Nem vele döngetem, de az én példám hol lenne releváns, te sokeszű? Amúgy meg itt nem hinném, hogy a nőkkel van gond. A stílusoddal annál több. Mindenért a külvilágot szeretnéd okolni? :D
Amúgy meg az tökre elkerülte a figyelmed, hogy mennyi embernek van már valamije, vagy legalább nem otthon hereverézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!