Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?
"Mi a sz*rt kezdjek egy pasival, aki 34 eves korára ennyit ért el???"
Ha azt nézzük, ki-ki akármennyi idős korára mit ért el hogyan találtok magatoknak pasit ilyen gondolkodású lányok, nők?
Úgy érzem, hogy az egyszerűbb sorban lévő lányok is a felsőtízezerrel akarnának házasodni. Jó módú milliomos pasit fogni aztért nem hátrány nem?
Ne gondoljátok, hogy egy olyan pasinak aki ennyi korában még a szüleivel él ne lennének motivációi.
Szerintem nem kell saját tulajdonú lakásodnak lenni. Egyébként vidéken sem olcsó egy lakás, de mindenki a 60 milliós pesti garzonokkal jön. Egy kisebb városban 10 millióért már veszel panelt, falun meg akár 8 millióért családi házat is. De nem erről akartam írni.
Érthető, hogy fiatalon a szüleivel él az ember, ha kapcsolata is van, akkor jó még egy kicsit gyűjtögetni. 30 évesen viszont ne anyádhoz kelljen már hazavinni a randipartnered. Első randi után ha olyan irányba menne a dolog, akkor már a szüleidnek is bemutatnád egyből? Ez azért sokaknak ijesztő.
Ki lehet venni albérletet is. Az sem olcsó, de ha szülőkkel él az ember 30 felett is, akkor kéne lennie annyi megtakarításának, hogy 1-2 évre simán kivegyen egy albérletet. Ha időközben meg jön partner, oszlanak a költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!