Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
34f

2021. jan. 27. 12:31
 41/93 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindenkinek opció külföldön dolgozni, mi van ha szüleim betegek és csak rám számíthatnak? jaa nem a te bajod.. értem
2021. jan. 27. 19:09
 42/93 anonim ***** válasza:
18%
Én is pont ez 20 évesen apum inzulinos cukor beteg lett aztán kapott egy máj cirotiszt nyelőcsövébe lévő erek megdagadtak és ömlött belőle a vér mint egy vénás vérzés esetében na nekem így zajlott 22 évemtől apum haláláig az élet nem tudtam mikor kezdődik belső vérzése csak azt hogy folyamatos életveszélyben van majd kapott még combnyaktörést is ...20 éveim így zajlottak ..Azt kérdezik miért maradtál egyedül nekem 20 évesen nem nőkkel volt randim hanem halállal éppen nem értem rá..
2021. jan. 27. 19:20
 43/93 anonim ***** válasza:
0%
..Fantasztikus hogy mit éltem én már át akkor is.
2021. jan. 27. 19:23
 44/93 A kérdező kommentje:

"Mi a sz*rt kezdjek egy pasival, aki 34 eves korára ennyit ért el???"

Ha azt nézzük, ki-ki akármennyi idős korára mit ért el hogyan találtok magatoknak pasit ilyen gondolkodású lányok, nők?

Úgy érzem, hogy az egyszerűbb sorban lévő lányok is a felsőtízezerrel akarnának házasodni. Jó módú milliomos pasit fogni aztért nem hátrány nem?

Ne gondoljátok, hogy egy olyan pasinak aki ennyi korában még a szüleivel él ne lennének motivációi.

2021. jan. 27. 19:33
 45/93 anonim ***** válasza:
8%
42. nekem is a 20as éveim mentek a kukába hasonló helyzet miatt.
2021. jan. 27. 19:35
 46/93 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell saját tulajdonú lakásodnak lenni. Egyébként vidéken sem olcsó egy lakás, de mindenki a 60 milliós pesti garzonokkal jön. Egy kisebb városban 10 millióért már veszel panelt, falun meg akár 8 millióért családi házat is. De nem erről akartam írni.

Érthető, hogy fiatalon a szüleivel él az ember, ha kapcsolata is van, akkor jó még egy kicsit gyűjtögetni. 30 évesen viszont ne anyádhoz kelljen már hazavinni a randipartnered. Első randi után ha olyan irányba menne a dolog, akkor már a szüleidnek is bemutatnád egyből? Ez azért sokaknak ijesztő.

Ki lehet venni albérletet is. Az sem olcsó, de ha szülőkkel él az ember 30 felett is, akkor kéne lennie annyi megtakarításának, hogy 1-2 évre simán kivegyen egy albérletet. Ha időközben meg jön partner, oszlanak a költségek.

2021. jan. 27. 19:36
 47/93 anonim ***** válasza:
87%
Vesszel ki egy lakást azt annyi
2021. jan. 27. 19:44
 48/93 anonim ***** válasza:
100%
Legény lakások is ezt a célt szolgálták
2021. jan. 27. 19:44
 49/93 anonim ***** válasza:
0%
Csak legyen egy 150 ezred erre havi szinten mondjuk lehet így is
2021. jan. 27. 19:45
 50/93 anonim ***** válasza:
33%
:-)Ugye hogy az öregek nem is voltak olyan hülyék
2021. jan. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!