Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy azoknak a nőknek amelyek tetszenek nekem az egekben vannak az elvárásaik és nem sikerül kapcsolatot kialakítani?
"30 évesen viszont ne anyádhoz kelljen már hazavinni a randipartnered. Első randi után ha olyan irányba menne a dolog, akkor már a szüleidnek is bemutatnád egyből? Ez azért sokaknak ijesztő."
Miért képzeli mindenki azt egy olyan pasiról aki a szülői házban él, hogy egy hotelszobára vagy hétvégére valahol egy panzióban nincsen pénze?
Hogyan találnak maguknak párt azt ilyen gondolkodású lányok, nők?
Amúgy most is van olyan vidéken, faluhelyen is, hogy föld a földel és vagyon a vagyonnal házasodik...
"Hogyan találnak maguknak párt azt ilyen gondolkodású lányok, nők?"
Én még a középiskola alatt találtam, ahol egyértelmű volt, hogy szülőkkel él az ember. De akkoriban még nem is volt divat első randin a szex, így simán át tudtam menni idővel, bemutatott a szülőknek, szexre meg csak később került sor.
Személy szerint mondjuk nekem nem lenne szimpatikus a hoteles megoldás. Randizzunk, aztán ha legalább egy kicsit ismerjük egymást, akkor nézzünk meg együtt egy filmet. Ilyenkor egyértelmű, hogy mi lesz a filmezés vége, de mégsem annyiról szól a dolog, hogy gyere, kiveszek egy szobát és mehet minden, ami a csövön kifér. Bár ez én vagyok, lehet hogy túl régimódi a gondolkodásom, de nyugtasson a tudat, hogy velem úgysem fogsz ismerkedni.
Egyébként manapság nem lehet beülni sehova, akkor minden randin egy hotelszobában fogunk üldögélni? A hotelek nyitva vannak egyáltalán?
https://www.youtube.com/watch?v=0IBSJqzqvWk
Citadella Garden himnusza volt akkoriban ..na nekem ez a fiatalságom..de imádtam Mamut tetején Dokk Cafet is jó kis R&B zenékkel [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!