Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy en bloc a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy en bloc a férfiakat lehet szabadon gyalázni, de ha egy nőről is rosszat szólnak, az egyből felháborodást szül?

Figyelt kérdés

Ha egy kérdés alatt valamelyik asszonyság leírja, hogy "a férfiak életképtelenek, hülyék, mind csak a farka után megy" stb., az egész általánosítást elintézik azzal a cinikus válasszal, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára..."

Ha viszont egy-két nőről érkezik hasonlóan dehonesztáló vélemény, máris beindulnak a házmesterasszonyok, jelentgetik a választ, a kérdést, gyalázkodnak és fel vannak háborodva.

(Aztán ha valaki rámutat erre a kettősségre, játsszák itt az ostobát, hogy ők nem láttak ilyen kérdést, meg ez nem jellemző...)

2021. jan. 26. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Régebben ez a kategória összegyűjtötte az inceleket. Aztán, most már inkább a férfigyűlölőkkel van tele. Amit itt látni, az nagyon nem az általános női felfogás, hanem azoknak a nőknek a felfogása, akik ide szorultak a való életből.

Én már mutattam pár kérdést és választ barátnőnek, csaj haveroknak. Egyáltalán nem értettek egyet az itteni nők szintjével. Az itteni nők többsége képtelen bármiféle önkritikára, semmiben sem ismerik el a hibájukat és mindenért a férfiakat ekézik. A környezetemben ezt alig látom.

(Egyébként, van egy felhasználó, aki naponta órákat lóg itt, személyesen ismerem és nyíltan férfigyűlölő. 90% feletti hasznos válaszokat ad. Ezeknek a válaszoknak a többsége egyszerűen annyi, hogy beszól férfiaknak.)

2021. jan. 26. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

" Az itteni nők többsége képtelen bármiféle önkritikára, semmiben sem ismerik el a hibájukat"

Azt inkább úgy lehetne módosítani, hogy az itteni emberek.

Általában sem sokan képesek komoly önkritikára, de az itteni emberek közül nagyon nagyon kevesen. Megjegyzem: Nem is véletlenül kötnek ki ebben a kategóriában.

2021. jan. 26. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Azért, mert ide többségében 25-40 közötti sikertelen nők írnak és sérti a világnézetüket ha valaki másként látja a dolgokat, és nem úgy mint ők. Van egy ellenségképük (incelek, akik így a topik Soros Györgyei lettek.:D) akiket lehet megvetni, gyűlölni, ütni-vágni és legfőképpen okolni a saját kudarcaikért. Addig sem kell azon gondolkodni, hogy mit csinálnak rosszul és miért is vannak egyedül?

Off: én is kipróbáltam amit az 1.-es ír, megmutattam pár kérdést és választ ismerős nőknek és hát finoman szólva sem pozitív volt a véleményük, azt viszont egyből értették, hogy miért nincs senkijük.

2021. jan. 26. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

"Régebben ez a kategória összegyűjtötte az inceleket. Aztán, most már inkább a férfigyűlölőkkel van tele."

tökéletes meglátás.

4 hete fröcsögő nőket látok. Ők is frusztráltak, oké. De ha te leírod a tapasztalatod, véleményed, már megy a leminősítés meg a "minden nő szenved" kártya. Ha egy nő picsog és gyalázó, aaaaaz meg tuti úgy van, igaza van..perszeee. Picsogás, de a férfi anyagi dolgai miatt, ami gusztustalan. Mintha kezdene egy trend látszódni, hogy bizony ők sem találnak pasit és idegesíti őket, de szerintem nem véletlen ez sem. Nem vagy gyűlölő, sem incel, de olyan látásmódja van itt a nőknek (és az inceleknek, de az megszokott), hogy az valaminek a tünete.

Nyilván ne vedd magadra, ha nem igaz rád.

2021. jan. 26. 11:55
 5/9 Clay Morrow ***** válasza:
60%
Sok férfi is annyira gyenge, meghunyászkodó, hogy adja a lovat a nők alá.
2021. jan. 26. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Szerinted kinek a szórakozása a szappan opera, a teleshopok, az ezoterikus műsorok és a gyakori kérdések?

A 30-40es unatkozó nőké.

2021. jan. 26. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Én 30-40-es unatkozó nöi kisasszony vagyok, és szerintem nagyon durva ez a kategória. Inkább hasonlít egy amatőr boxtermre, ahol mindenki püfölheti a másikat. De a kérdések többsége inkább már csak szándékos provokáció, hogy aki nem unja a meglévő vérontást, az még tehet a tűzre!

És az már egyenesen durva, hogy a szex kategóriába valósabb párkapcsolati kérdések születnek, és hozzájuk értelmesebb és építőbb válaszokat is adnak! Döbbenet!

Teljesen szét van offolva már a topic.

2021. jan. 26. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
tudod mi a baj? Hogy az értelmes kérdéseket bombázzák szét ezzel.
2021. jan. 26. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert emancipáció és egyenlőség van, azért! :D
2021. jan. 26. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!