Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak jobban párt, mint a nők?
Sokszor látom hogy férfiak leadják inkább az igényeket csak hogy BARÁTNŐM LEGYEN..
A nők meg így elvannak, inkább évekig egyedül vannak amig nem jön nekik tetsző férfi..
Ehhez meg kell érteni a társkeresés mechanizmusát. 12-13 évesen, amikor a többség elkezd érdelkődni a másik nem iránt, a lányok eleve jobb helyzetből indulnak, mert őket nem csak a 12-13 éves fiúk kezdik megkörnyékezni, hanem az (elsősorban külső) adottságaiktól függően akár a 14-15 évesek is. Nyilván így nagyobb a választék, ők pedig a lehető legjobbat választják. Hozzátesz ehhez az ebben a korban is jelenlevő minimális(!!!) férfitöbblet, illetve az, hogy fogyó nemzet vagyunk, tehát jelenleg bármelyik 10 év feletti korosztályt nézzük, kevesebben vannak mint az 1-2 évvel idősebbek és többen mint az 1-2 évvel fiatalabbak. Tehát a fiúknak kell versenyezniük a lányokért, sőt kapásból nem csak a saját korosztályukkal, hanem az 1-2 évvel idősebbekkel is, és csak annak fog "jutni" csaj, aki valamivel kitűnik a tömegből. Ez az elkövetkezendő években csak fokozódik, és kb. a 20-30 éves korosztályban csúcsosodik ki igazán, ahol már nem csak a saját korosztályával kell versenyeznie, hanem gyakorlatilag a 20-40 közötti férfiakkal. Ez az, amit sokan férfitöbbletként írnak le (ami valójában csak a társkeresésre igaz) és ezért tévednek azok, akik csupán a népességi adatokat linkelgetik. Tehát egy átlag férfi lehetőségei:
- valamivel nagyon kitűnik a tömegből
- lejjebb adja az igényeit
- egyedül marad
Közben a hozzá hasonló átlag nő lehetőségei:
- kiválaszt egy korban hozzá illő, de nem kiemelkedő férfit
- kiválaszt egy 5-10 évvel idősebb, de egzisztenciálisan és érzelmileg nagyobb biztonságot nyújtani tudó férfit (ahol ez az 5-10 éves előnye folyamatosan megmarad és egyfajta biztosíték lesz arra, hogy a férfi ne lépjen félre)
- kiválaszt egy fiatalabb, de ígéretesnek tűnő férfit (ami azért veszélyes, mert amikor az a férfi 35-40 évesen a csúcson lesz, akkor könnyen lapát lehet a vége)
- dönthet úgy, hogy csak kalandozni akar, erre mindig és gyorsan talál partnert
- vagy dönthet úgy is, hogy nem kér a párkapcsolatokból.
Jól látható, hogy a nőknek sokkal több választása van, ezért nekik "kapcsolatot" találni nem nagy dolog, ők inkább "A KAPCSOLATOT" keresik.
Mert inkabb vagyok egyedül, minthogy egy luzer s*ggfej incel.t szolgaljak eletem végéig, akire nem tudok felnézni.
Ha szex kell, akkor azt kapok - akit, amikor, ahol, es ahogyan én akarom.
Ha nem találtam volna megfelelő ferjet, akkor inkabb lennék egyedül, mint egy rossz pasival.
"18 "Akinek nem inge nem veszi magára."
Akkor ha most egy férfi vigyorogva az arcodba vágja, hogy
"Ja, és a legtöbb nő pénzéhes pitsa, aki csak az alfákra hajt, mert azt hiszi, hogy ő a királylány, akinek alanyi jogon jár minden... ja, de akinek nem inge, nem veszi magára", akkor azt a választ is felpontozzák az itt unatkozó, férfigyűlölő háztartásbeli nőcikék?"
1.Leszrom a pontozást. Nem vesz el és nem tesz hozzá az életemhez az itteni lájkolás vagy lehúzás.
2.A kérdésre adtam választ. Nem az én problémám, ha valakinek az elevenébe találtam.
3.Nem veszem magamra, ha az általad említett nőkről olvasok véleményt. Vannak ilyen nők, ezt sosem tagadtam.
4.Itt most a pasikról írtam, mert róluk nagyobb tapasztalatom van, mint a nőkkel kapcsolatban, mivel nem velük ismerkedtem anno. Kár ezen megsértődni, egyszerűen be kellene látni, hogy vannak ilyen példányok a pasik között. Én is be látom, hogy a nők körében is vannak álomvilágban élő király lányok.
5.Érdekes módon én nem vettem magamra a kritikát a nőkről. Talán azért, mert engem nem érint. Aki itt megsértődik, annál betalált a véleményem.
6.És továbbra is fenntartom, hogy a legtöbb pasi vígan elvan a változatosság keresésével, mert nem akar elköteleződni egyetlen nő mellett. Inkább a nők akarnak komolyabb kapcsolatot, házasságot. Az már más kérdés, hogy sokan lehorgonyoznak olyan pasasok mellett, akik nem képesek egyetlen nő mellett elköteleződni hosszabbtávon, csak ezt jól vagy rosszul leplezik. És az adott nő hisz a nem létező csodában,hogy mellette majd megváltozik.
Végtelenül ostoba és rosszindulatú, az életben és a párkapcsolatokban sikertelen nők járogatnak ide, nem kell velük foglalkozni, ennyi. a Nők többsége azért szerencsére nem ilyen gonosz.
Ó és vegyétek magatokra, aki ilyeneket ír, hogy:
"Már amelyik akar. A legtöbb igény szintje kimerül a nők dugásában, cserélgetésében."
Az ilyenek vegyék szépen magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!