Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak jobban párt, mint a nők?

Figyelt kérdés

Sokszor látom hogy férfiak leadják inkább az igényeket csak hogy BARÁTNŐM LEGYEN..

A nők meg így elvannak, inkább évekig egyedül vannak amig nem jön nekik tetsző férfi..

2021. jan. 26. 06:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
72%
20: Mesélj még, kérlek...:D
2021. jan. 26. 08:44
 22/39 anonim ***** válasza:
58%

Hi-hi! :-DDDD

Őrjöngenek a gyakori feminácijai! 😂😂

Én eddig nem szóltam hozzá, de hányingerkeltő, hogy itt a nőkről beszélni csak szépet és jót lehet, de a férfiakat...bocsánat a "többségünket" bezzeg lehet szidni.

2021. jan. 26. 08:47
 23/39 anonim ***** válasza:
32%

Akkor próba:

A nők többsége aljas és kihasználja a férfiakat, csak a pénzre megy, és semmi más nem érdekli, mint az, hogy megcsalja az állítólagos pasiját.

Ez is csak a többségre igaz, akinek nem inge (blúza) nem veszi magára.

2021. jan. 26. 08:48
 24/39 anonim ***** válasza:
53%
Olyan szép, amikor egyik kérdés alatt leoltjátok azokat a férfiakat, akik a 80-20-as szabállyal jönnek (mert hát nézz körül, szerinted csak a pasik legfelső 20%-a van kapcsolatban???), majd egy másik kérdésnél magatok igazoljátok. Na jó, a 20-as válaszoló szerint 70% alkalmatlan, tehát aki eddig a 80-20-as szabállyal jött, megkérném, hogy ezentúl 70-30-asként hivatkozzon rá. Így már korrekt? :)
2021. jan. 26. 09:01
 25/39 anonim ***** válasza:
62%

Az a tény, hogy 70% totál alkalmatln, nem jelenti, hogy csak 30% van kapcsolatban. Vannak buta/megalkuvó nők, akik elviselik azt a sok szart, amit egy átlag férfi okoz. De ez a kisebbség.

Férfiból kevés az olyan gerinces, aki inkább egyedül van, mint hülyítsen valakit.

2021. jan. 26. 09:06
 26/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom én 39 évig egész jól elvoltam egyedül..most kezdek megveszni a magánytól..ilyenkor mindig erőt vettem magamon azt mentem tovább olyan területekre ahol sikert tudtam elérni..de tudom, hogy bele fogok örülni ha ezen gondolkozom hogy kikukáztam 20 évemet többiekhez képest ..mondjuk másban meg sokkal több sikert értem el mint korosztályom ..ez olyan a látássérült jó hallással siket jó látással ..általában kompenzálja gyengeségeink természet ..Pedig nem tartanak rossz képűnek, rondának meg végkép ..:-)de valahogy nem volt se idegzetem se bizalmam másokban
2021. jan. 26. 09:12
 27/39 anonim ***** válasza:
26%
Ezért első volt ...biztos hátterem megteremtése ..utána korona lesz párom férfiként még ma is elvehetek egy 20 ast ki nem akarna egy kertes házzal egy nyaralóval volkswagen tiguannal rendelkező párt saját bolttal?
2021. jan. 26. 09:44
 28/39 anonim ***** válasza:
62%

#25: Szerintem tényként akkor kezeljünk valamit, ha van rá hiteles bizonyíték. Amíg ilyet nem tudsz felmutatni, addig maradjunk annyiban, hogy ez csupán a te véleményed és a súlyát is eszerint kezeljük.

"Vannak buta/megalkuvó nők, akik elviselik azt a sok szart, amit egy átlag férfi okoz."

Ezt kompromisszumnak hívják és oda-vissza működik. Óriási tévhit, hogy a férfiak önmagukban életképtelenek és mindenáron szükségük van nőre a "túlélés" érdekében. Szerinted akik megkötik ezeket a kompromisszumokat, azok buták és megalkuvók, mások szerint meg ők azok, akik úgymond "normálisan" működnek. De hangsúlyozom, férfiként ugyanilyen kompromisszumok kellenek egy kapcsolathoz. Csak hogy mást ne említsek, a nők sokkal inkább az érzelmeik alapján hoznak döntéseket, amit férfiként sokszor nem tartunk logikusnak (hétköznapi nyelven: nem értünk). Az érzelmekre pedig rengeteg dolog hat a mindennapokban és akkor a különböző természetes biológiai folyamatokról még nem is beszéltünk. Ezáltal gyakoribbak a hangulatváltozások, amit férfiként bonyolult követni. És ez csak egyetlen példa volt.

"Férfiból kevés az olyan gerinces, aki inkább egyedül van, mint hülyítsen valakit."

Ebből a mondatodból viszont messziről süt a férfigyűlölet. Tehát szerinted a férfiak csak amolyan kártevők, akik azzal teszik a legjobbat, ha remeteként élik le az életüket és békén hagyják a nőket?

2021. jan. 26. 09:48
 29/39 anonim ***** válasza:
22%

18 "Akinek nem inge nem veszi magára."

Akkor ha most egy férfi vigyorogva az arcodba vágja, hogy

"Ja, és a legtöbb nő pénzéhes pitsa, aki csak az alfákra hajt, mert azt hiszi, hogy ő a királylány, akinek alanyi jogon jár minden... ja, de akinek nem inge, nem veszi magára", akkor azt a választ is felpontozzák az itt unatkozó, férfigyűlölő háztartásbeli nőcikék?

2021. jan. 26. 10:35
 30/39 anonim ***** válasza:
67%
Nekem 2 éve ért véget a legutóbbi kapcsolatom, azóta lehetett volna, viszont már nem vagyok hajlando lentebb adni egy szintnél... legtöbbször azt veszem észre hogy a lányok ismerkedesi fázisban adjak a legjobbat (ami rendben van mert én is ezt teszem) viszont idővel 1-2 hónap elkezdenek olyan dolgok kibukni a zsákból ami hosszútávon toxikus lenne a kapcsolatra nézve. (Kiderül hogy nagyon önbizalom hiányos, bántalmazó, túlságosan gyerekes, irreális álomvilagban él, érzelmi ridegség csak néhány a leggyakrabbak közül). És mielőtt megkapom hogy nagyok az elvarasiam, én csak egy olyan lányt szeretnek aki 2 lábbal a földön all és egymást, magunk egy sokkal jobb szintjére emlegetjük.29/F
2021. jan. 26. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!