Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak még a csúnya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak még a csúnya, előnytelen tulajdonságokkal rendelkező férfiak is "fullos" barátnőt?

Figyelt kérdés

Minden nap látok ilyen jellegű kérdéseket az oldalon. Mit képzelnek magukról ezek a férfiak? Persze reménykedem, hogy 1-2 ember teszi fel mindig ugyanazokat a kérdéseket, de azért a gyakorikerdeseken kívül is tapasztalok ilyesmit. Sok férfi emberszámba se veszi az átlagos nőket, csak a fullextrásra tuningolt cicababákat, aztán panaszkodnak, hogy nem kellenek "senkinek". A másik pedig, hogy gyakran a gyönyörű arcú, jó testű, de természetesebb (kevés sminket használó, műszempilla és műköröm nélküli) lányokat kategorizálják átlagosként, aztán fel vannak háborodva, hogy ezek az "átlagos" lányok is jobb pasikkal vannak.

Bocsi, de az átlag nő nem a szupermodell és színésznő smink nélkül, utcai ruhában.

2018. júl. 29. 02:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Sosem akartam fullos barátnőt.

Meg a kérdéseket és válaszokat elolvasva pont az ellenkezőjét lehet látni amúgy is...

Szóval elég nagy hülyeségnek tűnik ez a kérdés is.

2018. júl. 29. 02:39
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Azok akarnak fullos nőt, akik képtelenek elfogadni magukat és nem tudják, hol a helyük, helyette így akarnak felkapaszkodni társadalmilag.

Normális ember, aki tisztában van magával, nem választ nála sokkal szebbet, sokkal dögösebbet, mert kellemetlenül érzi magát a másik mellett, nincs meg a hasonlóság érzés, ami a társ-érzés alapja. Ezek csak villogni akarnak meg önzőzni.

2018. júl. 29. 03:13
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

A "fullost" vehetjük 10/10-nek a kedvenc skálánkon? Tudod miért nem kell ilyen nő a kutyának sem? Mert a 10 az EGY NULLA.

Az átlagos nők meg igen is szépek. A legtöbb nő átlagos/szép. Szegények, nem tehetnek róla, ez van. Amúgy meg, ha veszed a legszebb nőt, akit ismersz, és elég emberrel szavazatod meg, a pontszáma 5 lesz. Az a baj, hogy nagyon sokan manapság túlontúl alul vagy felül pontozzák magukat és azt hiszik, ettől nincs feljebb vagy lejjebb, ez pedig vagy őket magukat vagy a környezetüket frusztrálja szénné. Kaptam már hideget, meleget, én is csak egy átlag Béla vagyok, de nem hideg vagy meleg vagyok, hanem én én vagyok. A hozzám val(l) ó meg az, ki vallja/vállalja, hogy hozzám tartozik, én meg hozzá. Dióhéjban ennyi.

32/f

2018. júl. 29. 03:42
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Fullos nő csak szexre kéne,nem bíznék rájuk egy gyereket. Sok nő már attól is elvan ájulva ha eltud számolni tízig. Élettársnak csak egy szürke kisegér típusú nő jöhetne szóba.
2018. júl. 29. 03:53
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Ha hiszed ha nem a másik nemnél is pont ez van. Miért akarnak a csúnya esetleg még buta lányok is tökéletes szőke herceget fehér lovon?
2018. júl. 29. 07:27
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem kéne fullos csak olyan aki nekem is tetszik.
2018. júl. 29. 08:00
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

A hideg ráz az un. fullextrás nőktől.

A könyvmolyokat szeretem, meg azokat akikkel el lehet menni turazni, mert nem félnek, hogy saras lesz a rucijuk.

2018. júl. 29. 08:18
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

De ez fordítva is igaz? Azt meg tudod magyarázni? Mert akkor megvan a megoldás a férfiakra is.

Miért vágynak az átlag csajoka társaság legmenőbb ferfihére, a 3. randi után simán bejelenti az átlag könyv moly kiscsaj, hogy bocs, de randira hívta X, aki a cég szőke szépfiúja, minden csaj tudja, hogy csak meg fekteti őket, mégis, mikor megkapja a maga 2 éjszakáját akkor sz összes elalél.

Miért gondolja az összes tanárnéni, hogy neki BMW-s vállalkozó pasi kell, miért mondják még a nőiesnél messze gömbölyűbb lányismerősök, hogy a sportos pasi az igazi.

A sorra végtelenségig lehetne folytatni.

2018. júl. 29. 08:24
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem ismerek olyan csúnya férfit, aki fullos barátnőt akar, fordítva viszont annál több példát látok rá.
2018. júl. 29. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Van pár troll, akik néha belinkelnek modell csajokról fényképet, hogy nekik elhízva, betegen, munkanélküliként összejöhet-e egy ilyen barátnő? Néha messziről süt a kérdésről, hogy provokációnak szánják és még az sem biztos, hogy férfi írja ki.

De az is magyarázat lehet, hogy sokan már attól átlag felettinek ítélnek egy nőt, hogy egészséges, megvan mindene és nincs túlzottan elhízva vagy nem zörögnek a csontjai.

2018. júl. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!