Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak még a csúnya, előnytelen tulajdonságokkal rendelkező férfiak is "fullos" barátnőt?
Minden nap látok ilyen jellegű kérdéseket az oldalon. Mit képzelnek magukról ezek a férfiak? Persze reménykedem, hogy 1-2 ember teszi fel mindig ugyanazokat a kérdéseket, de azért a gyakorikerdeseken kívül is tapasztalok ilyesmit. Sok férfi emberszámba se veszi az átlagos nőket, csak a fullextrásra tuningolt cicababákat, aztán panaszkodnak, hogy nem kellenek "senkinek". A másik pedig, hogy gyakran a gyönyörű arcú, jó testű, de természetesebb (kevés sminket használó, műszempilla és műköröm nélküli) lányokat kategorizálják átlagosként, aztán fel vannak háborodva, hogy ezek az "átlagos" lányok is jobb pasikkal vannak.
Bocsi, de az átlag nő nem a szupermodell és színésznő smink nélkül, utcai ruhában.
Én speciel nem akarok. Sőt, az sem feltétlenül muszáj, hogy tetsszen elsőre, elég, ha nem taszít, és ha személyiségre jól meglennénk, akkor úgyis megszépülne. Nálam ez ilyen.
Esetleg még egy magyarázat, akiknél mégis úgy van: az ún. "átlagos" csajok sem jobbak személyiségre, mint a legszebbek, ugyanolyan önző, buta hárpiák tudnak lenni, és lehet valaki úgy gondolkodik, hogy ha úgyis olyan lesz, akkor legalább szép legyen. Egy csomó "átlagos" lány el van szállva magától, merthogy ő biztos jobb, mint a szép, mert a szép az biztos buta szemétláda, ő meg nem szép, tehát ő biztos tökéletes belülről.
Én kicsit mást nem értek, azt, hogy "fullosnak" miért nem mindenki a saját magának tetsző embereket hívja? Ha valakinek a szürke egér kell, akkor neki az a 10-es, az a fullos.
Mert aki pasi nekem kell, az fullos lesz attól, hogy kell nekem. "Á, nem vagy 10-es, de jó leszel." - ez olyan sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!