Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek az alatt itt elég sokan, hogy egy átlagos férfi adja lejjebb a szintet a nők terén?
Ez azért is érthetetlen, mert nagyon sokszor tapasztalom, hogy még az átlagos alatti lányoknak sem szoktam kelleni, sőt a múltkor kifejezetten egy komplexusos csaj utasitott el, még hozzá elég lekezelő módon.
Mit jelent ez a lejjebb adás egész pontosan? Csak én nem értem ezt?
Elszálltak maguktól a magyar nők nagyon :D
Jóval átlag feletti pasi vagyok, külsőségeket, egzisztenciát illetően is, és az átlagos csajok simán elvárják, hogy kezdeményezzek náluk :D
Ilyenkor úgy értik, hogy a szint lejjebb adása azt kell jelentse részedről, hogy a 130 kilós, blahán kéregető, tetves hajú, igénytelen, Kolompár Britniszpírszt kell becéloznod mert mondjuk nincs saját házad 27 évesen.
Az ő részükről azt jelenti, hogy egye fene, talán elviselik a mellkasszőrt a jóképű, jól kereső pasijukon.
"természetesen szexmentesen"
Te is ugyanúgy csak dugásorientált vagy. Mi párkapcsolatot keresünk. Látod, neked is csak ezen forog az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!