Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit értenek az alatt itt elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értenek az alatt itt elég sokan, hogy egy átlagos férfi adja lejjebb a szintet a nők terén?

Figyelt kérdés

Ez azért is érthetetlen, mert nagyon sokszor tapasztalom, hogy még az átlagos alatti lányoknak sem szoktam kelleni, sőt a múltkor kifejezetten egy komplexusos csaj utasitott el, még hozzá elég lekezelő módon.

Mit jelent ez a lejjebb adás egész pontosan? Csak én nem értem ezt?

2018. jún. 12. 21:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy adjanak esélyt a visszahúzódó, 0 kommunikációs képességekkel rendelkező, teljesen önbizalomhiányos és frusztrált lányoknak, akik még a pattanásokat sem próbálják meg kezelni az arcukon és minimum 100 kilósak.

Van egy baráti társaság, ahol egyszer az egyik srác megkapta, hogy adja lejjebb az igényeit, mert biztos túl jó lányoknál próbálkozik. Kb. olyan szintű szövegeket nyomtak neki, mint felettem páran. A srác előkapta a telefont és megmutatta azokat a lányokat, akiknél próbálkozott és megkérte a lányokat, hogy mutassanak átlagosabb lányt...

Nem tudtak.

2018. jún. 12. 21:47
 12/33 anonim ***** válasza:
29%

Azért ne forgasd már ki a kérdező szavait.

Nem a sex miatt nem akar egy normális ember a barát zónában maradni, hanem mert egy gyáva, szánalmas női fogás.

2018. jún. 12. 21:48
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a szexmentes barátság a normális. Nehogy már haverral is dugni kelljen, basszus.
2018. jún. 12. 22:05
 14/33 anonim ***** válasza:
Arra írtam, hogy ha valaki nem akar barát zónában maradni, már rögtön sexmániás. Ami nyilvánvaló hazugság.
2018. jún. 12. 22:09
 15/33 Diavolino44 ***** válasza:
Az egyenletet ket oldalrol lehet valtoztatni, vagy lejjebb adsz az igrnyekbol, vagy a sajat ertekedet felemeled.
2018. jún. 12. 22:10
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Ezt csak azoknak szoktàk mondani akik nagyon rosszak. Alacsonyak, rondák,buták...stb

Sokan azt hiszik pl 120 kg os férfikènt ők "átlagosak " és kellene nekik egy 170/50 kgos lány aki ő elmèletük szerint passzolna hozzájuk. Holott ég és föld... erre mondjàk nekik hogy adják lejjebb! Vagyis próbàlkozanak az elhízott nöknèl.

2018. jún. 12. 23:31
 17/33 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt: sok igénytelen, büdös, zsíroshajú pasi, olyan öltözékben, amiben nagypapámnak se lenne pofája kimenni a hátsókertbe kapálni, meg olyan stílussal, hogy nem tudom sírjak vagy nevessek, teljesen átlagosnak tartja magát.

Másrészt: sok pasinak az "átlagos" lány valójában valami modell, csak visszafogottabb ruhában és sminkben, esetleg smink nélkül.

Nos, egy modell nem fog összejönni egy toprongyos zsírdisznóval, ez szerintem belátható.

Szóval itt két lehetőség van: vagy összeszedni magát az illetőnek (ami energiabefektetés, pfuj), vagy lejjebb adni az elvárásokból.

"Az egyik ilyen átlagos csaj a múltkor friend zone-ba akart tenni természetesen szexmentesen, mindenféle testiség mentesen gondolta volna, de nyilván nem mentem bele ebbe a megalázó "felkérésbe"..."

Neked megalázó a barátság? Arany ember lehetsz :D

2018. jún. 13. 10:44
 18/33 anonim ***** válasza:
37%

Először is, ugyanennyi igénytelen nő van, aki átlagosnak képzeli magát és semmit se tenne a változásért, csak elvárásai vannak. Szóval szerintem befejezhetjük az általánosítást.

Másrészt pedig, ugye senki se gondolja komolyan, hogy a barátságzóna nem megalázó egy férfi részére? Nem kell összekeverni azzal a fiú lány közötti barátsággal, ami kölcsönös megegyezésen alapul a kapcsolat kezdetétől fogva. Ezzel ellentétben a barátságzónába került férfi többet akart és ahelyett, hogy elküldenék a pi..ába, egyenes úton. Hitegetik ezzel a maszlaggal. Megnézném mennyire szólna be egy lányka a másiknak, ha az álompasija berakná a barátságzónába. Biztos nem érezné megalázónak, ugye? Jó vicc.

2018. jún. 13. 17:03
 19/33 anonim ***** válasza:

Hol láttál általánosítást?

2018. jún. 14. 09:22
 20/33 anonim ***** válasza:
18%

Hűha... Nagyobb a baj, mint hittem.

Ezért kár volt választ írnod.

2018. jún. 14. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!