Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit értenek az alatt itt elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értenek az alatt itt elég sokan, hogy egy átlagos férfi adja lejjebb a szintet a nők terén?

Figyelt kérdés

Ez azért is érthetetlen, mert nagyon sokszor tapasztalom, hogy még az átlagos alatti lányoknak sem szoktam kelleni, sőt a múltkor kifejezetten egy komplexusos csaj utasitott el, még hozzá elég lekezelő módon.

Mit jelent ez a lejjebb adás egész pontosan? Csak én nem értem ezt?

2018. jún. 12. 21:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szóval válaszolni nem tudsz :D Valahogy sejtettem, köszi a megerősítést! :)

2018. jún. 14. 12:04
 22/33 anonim ***** válasza:
18%

Az egész szöveged egy általánosítás. Ne kelljen már megmagyaráznom a fogalmat. Ez csak a te szégyened.

És ki is tereli a témát?

Ja igen, az aki nem tud mit írni és belök egy gagyi kérdést.

2018. jún. 14. 12:09
 23/33 anonim ***** válasza:

Értesz te magyarul? Mi általánosító azon, hogy "sok"? :DDD

Sok pasinak barna a haja. Ez tény. Ettől még vannak szőkék, vörösek, stb. Szerinted ez komolyan általánosítás? Agyam eldobom :DDDD

2018. jún. 14. 12:42
 24/33 anonim ***** válasza:
10%

Igen. És úgy látom, hogy sokkal jobban, mint te. :D

Nagyon örülsz ennek a szónak, igaz?

Amit még értelmezni sem tudsz. :)

Csámcsogj még rajta nyugodtan, de ez nem változtat a tényen, hogy még most se tudsz mit írni a válaszomra. :D

2018. jún. 14. 12:48
 25/33 anonim ***** válasza:

Miért, mit kéne rá írni? :D

- marhaság, mert nem általánosítottam

- szerintem mindenki tisztában van vele, hogy vannak igénytelen nők is, akik túl sokat várnak.... és? Itt nem ez volt a kérdés.

- "friendzone"-olt már az álompasim, túléltem

Mi egyebet várnál? :)

2018. jún. 14. 13:30
 26/33 anonim ***** válasza:

Ez már haladás. :D

Egyébként de, általánosítottál. Mert ez nem csak azt jelenti, hogy az összes férfit egy tulajdonsággal ruházod fel néhány alapján, hanem azt is, hogy sokat.

És még elnézést kérhetnél a kérdezőtől, mert kiforgattad a szavait. Ő nem a hagyományos barátságot tartja megalázónak, hanem a friendzone-ba helyezést. De ezt már korábban kifejtettem. :)

2018. jún. 14. 15:22
 27/33 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a "nagyonsokrondapasiakartopcsajt" szöveget felejtsük már el. Egyrészt, körül lehet nézni, hogy ezek az igénytelennek és rondának tartott pasik pár kivételtől eltekintve kb. bárkinek örülnének. Másrészt, egy csomó tényleg átlagos srácot látok a környezetemben, akik tényleg átlag vagy akár átlag alatti (pl. túlsúlyos) csajt akarnak és nem jön össze. Akkor, ők még hova adják lejjebb az igényeik?
2018. jún. 14. 16:58
 28/33 anonim ***** válasza:

Tényeket leírni nem általánosítás.

2018. jún. 14. 17:34
 29/33 anonim ***** válasza:

#28: "Egyrészt: sok igénytelen, büdös, zsíroshajú pasi, olyan öltözékben, amiben nagypapámnak se lenne pofája kimenni a hátsókertbe kapálni, meg olyan stílussal, hogy nem tudom sírjak vagy nevessek, teljesen átlagosnak tartja magát.

Másrészt: sok pasinak az "átlagos" lány valójában valami modell, csak visszafogottabb ruhában és sminkben, esetleg smink nélkül."

Ezek nem tények. Vannak ilyen pasik, de nincsenek sokan. És nem, nem csak ilyeneknek mondják, hogy adják lejjebb az igényeiket.

2018. jún. 14. 17:49
 30/33 anonim ***** válasza:

"Vannak ilyen pasik, de nincsenek sokan."

Jajjédesistenem, definiáld kérlek, hogy mit fogadsz el "sok"-nak? Én a saját ismerőseim számához képest sok ilyet ismerek, akkor is, ha a fejed tetejére állsz. :D

"És nem, nem csak ilyeneknek mondják, hogy adják lejjebb az igényeiket."

És? Sehol nem állítottam, hogy nem így van.

2018. jún. 14. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!