Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit értenek az alatt itt elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értenek az alatt itt elég sokan, hogy egy átlagos férfi adja lejjebb a szintet a nők terén?

Figyelt kérdés

Ez azért is érthetetlen, mert nagyon sokszor tapasztalom, hogy még az átlagos alatti lányoknak sem szoktam kelleni, sőt a múltkor kifejezetten egy komplexusos csaj utasitott el, még hozzá elég lekezelő módon.

Mit jelent ez a lejjebb adás egész pontosan? Csak én nem értem ezt?

2018. jún. 12. 21:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#30: "Jajjédesistenem, definiáld kérlek, hogy mit fogadsz el "sok"-nak? Én a saját ismerőseim számához képest sok ilyet ismerek, akkor is, ha a fejed tetejére állsz. :D"

Nem kell a fejemre állni, csak szimplán akkor szólj azoknak, akik folyamatosan azt írogatják, hogy a legtöbb férfinak milyen alacsonyak az igényeik és bármi jó, csak lyuk legyen... :D

Eleve mondjuk ez a sok igénytelen, nagy igényű pasi szöveg irreális. Ha gondolod, egyszer összefuthatunk valahol, kiülhetünk egy térre és megszámolhatjuk, hogy 100 pasiból hány lesz annyira gázul kinéző és igénytelen. Aztán, tőlük megkérdezhetjük, hogy milyen csajra vágynak és mennyire érzik magukat átlagosnak...

"És? Sehol nem állítottam, hogy nem így van."

Valóban, csak a "sok olyan pasi" szöveggel szépen eltúloztad a helyzetet.

2018. jún. 14. 18:32
 32/33 anonim ***** válasza:

Megelőztél a válasszal 29#. :)

Jól csinálod.

2018. jún. 14. 18:50
 33/33 anonim ***** válasza:

Számolgass ha akarsz, én tudom, mennyi ilyen van a környezetemben.

Másegyéb, amit ki tudnál forgatni azok közül, amiket írtam? :D

2018. jún. 15. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!