Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen külsejű férfiak! Nagyon csúnya arcú, rossz alakú lánnyal összejönnétek, ha ő azért igyekezne adni magára?
Tehát sportol (nem kövér, de például a csontszerkezeten műtét nélkül nem lehet változtatni), sminkel, próbál előnyösen öltözni, csak a genetikája nagyon rossz.
El tudnátok képzelni, hogy vonzódtok egy ilyen lányhoz mondjuk a belső tulandonságai miatt?
A "pasik" nem egy közös tudatú kollektíva, amelynek minden tagja ugyanúgy gondolkodik.
Kevés valóban ilyen nő van. Nekem is volt ismerősöm, aki a "csontozatára" fogta, hogy kövér. Azóta 50kg körüli már, vékony alkatú és le tudott fogyni. Szóval ez a "nehéz a csontom" szöveg legtöbbször csak kifogás.
Másrészt nem érdekel ha a haverom, vagy akárki szerint csúnya egy nő, ha én szépnek találom, vonzónak. Tehát ha én vonzónak találom akkor mindegy, hogy egyébként milyen, ha pedig nem , akkor nem fogok összejönni olyannal, akit nem találok vonzónak. Ez logikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!