Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tokás csúnya rossz fogú férfi okos kedves önzetlen empatikus figyelmes akkor lehet átlagos barátnője?
Tehát molnár krisztián kedves kiadásban?
Nem, az nekem már undorító kategória, nem tudnék ránézni/hozzáérni.
Randin direkt figyelem a fogait, körmeit, haját, az arcát, szóval mennyire igényes, undorodom attól,aki rágja a körmeit, vagy pamacsos a szakálla, itt-ott hosszabb a szőr, szóval tényleg fontos az ápoltság.
Nem ertem egyesek miert torodnek bele a dolgokba ha zavarja oket a visszautasitas
En is kover voltam es tettem ellene..
Fogaidat megcsinaltathatod..a toka is eltuntetheto..az meg hogy nem vagy egy 10/10es pasi jo szoveggel feldobhato
Kérdés hogy mit takarnak a rossz fogak, csak egy kicsit csálék, vagy sárga mint a kukorica, vagy úgy állnak mint egy alkesznek és bűzlik belőle a piaszag stb..
De a kedvességgel meg ezzel a "jófiús" hozzáállással nem lehet semmit elérni a nőknél, vagy ezek nem keltenek vonzalmat. Inkább legyél laza, magabiztos aki tudja mit akar, és ne félj kimutatni hogy szexuális lény vagy :) (persze csak fokozatosan azért :) )
Mit jelent a rossz fog? Ápolatlan vagy kusza? Én gyerekkoromban hiába jártam fogszabályzásra és hiába volt ideig-óráig rendezett, idővel újra összekuszálódott, ráadásul a kezeléssorozat a fogzománcomat is tönkretette, szóval nálam jobb lett volna, ha anno bele sem vágunk és ha a szüleim nem visznek minden áron. Az ápolatlan már más kérdés, az már igénytelenség.
A többi:
- a toka eltüntethető
- csúnya - ezt a fogakhoz tartozónak szántad, vagy magadra? Az előbbi esetben kifejtettem fentebb, az utóbbi meg mihez mérten, mert láttam már olyat, aki csúnyának tartotta magát, de nem volt az.
Ha nem vagy egy ápolatlan, igénytelen ember, akkor lehet barátnőd, kérdés, hogy lehet-e olyan, amilyenre te vágysz, vagy rossz helyen kutakodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!