Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak jobban párt, mint a nők?
Sokszor látom hogy férfiak leadják inkább az igényeket csak hogy BARÁTNŐM LEGYEN..
A nők meg így elvannak, inkább évekig egyedül vannak amig nem jön nekik tetsző férfi..
Azért van így tapasztalatom szerint, mert mentálisan gyengébbek, mint a nők. Mindkettőre van ellenpèlda, de több olyan férfit látok, akinek mindegy, csak legyen, amivel nem is lenne baj, ha megbecsülné, de onnantól kezdve bsztatja, bántja, mert nem felel meg az elvárásainak.
Több nőt ismerek, aki korrekt módon, se a saját, se a másik idejét nem pocsékolja, ha tudja, hogy nem megfelelő az illető. Mindent meg tud csinálni egyedül is, ès nem kapcsolatfüggő, tehát inkább kivárja a megfelelőt.
Volt egy exem, akivel beszélgettünk. Hűen tükrözte a valóságot. Én mondtam, hogy inkább ezer évig egyedül, mint egy kolonccal a nyakamban, mert annál nincs rosszabb, erre ő: inkább egy rossz kapcsolatban, mint egyedül, mert annál nincs rosszabb. Mi ez, ha nem gyengeség, függőség?
9. uh nagyon jól látod lényeget.. én is ezt látom.
Amúgy én 36 éves férfi vagyok és 6 éve szingli, lehetett volna barátnőm de én teljesen jól elvagyok inkább egyedül.. emiatt nagyon úgy érzem kilógok a sorból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!