Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyek "életképes" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek "életképes" a csajok szemébe?

Figyelt kérdés

Átlagos srác vagyok 30hoz közel havi 200ból "élek" az elbérlet 150körül jön ki. (nincs olcsóbb max putri telepen, de az is 100ezer lenne)

-kondi bérlet 7e

-kéne valamit enni inni. 30-40e

-legalább 2-3 havonta új rúha

-valamenyit illene félre rakni is.

általában a női igényekhez hozzá tartozik

-szobatársak nélküli lakás

-min legyen már megalapozva a fél ház

-min 5-10éves autó

-min horvát nyaralás

-hétvégenként program

amit még tudni érdemes

-család nincs, anyu apuci nincs aki pénzzel

-örökség nem lesz.

---------------------------------------------------

ugy érzem lehetetlen megfelelni az igényeknek, sima egyszerúbb csajok is elvárják a saját lakást, és az autót. ezek hiánya = a balfaxsággal ha valaki meg otthon él akkor.. vége!!! mamahoteles vagy aki életképtelen pedig lehet jobb helyzet mint ez..

szóval szeretném tudni, ti hogy oldjátok meg? illetve szavazz!

2021. jan. 24. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

10.

Akkor csak azt remélem, hogy én találkozom majd egy ilyen nővel, ha már készen fogok állni rá. (Az nem most van...)

2021. jan. 24. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

A női igényekkel kapcsolatban nagyon el vagy tévedve, vagy legalábbis olyan lányokat keresgéltél eddig, akikre ez jellemző.

Nem vagyok cicababa, teljesen átlagos külsőm van, nyilván ehhez "szabtam" az igényeimet. Sosem vártam el semmi többet, azon kívül amit az adott életszakaszomban én is nyújtani tudtam. Amíg albérletben laktam, a partner felé is ez volt az elvárás. Amíg nem volt megtakarításom, nem vártam el a partnertől sem. Amíg nem tudtam magamnak nyaralást, programokat finanszírozni, nem vártam, hogy majd a partner megteszi ezt.

2021. jan. 24. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Ha én írnék egy listát, mit vár el egy pasi, megkapnám, hogy eddig rosszul választottam. Ezt tudom mondani neked. Honnan a szarból találtok ennyi egyforma nőt?
2021. jan. 24. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:

7.

Te 2021bn élsz? 60e havonta egy szoba Budapesten? Inkább 60+rezsi minimum, s az is egy lyuk...

2021. jan. 25. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Multheten picsogtak a lanyok, hogy jaaaaj legyen xy penze, xy alberlete, mintha nem ebben az orszagban elnenek. Elvarja, mert neki ez jar, mamahoteles az egy vesztes blabla. Te dolgozzal, ne legyen szabadidod, az alberlet miatt ne legyen megtakaritasod egy hirtelen esemenyre neeeeem kell. Nevetsegek.

Magadnak akarj megfelelni es ne egy olyannak, aki csak az anyagi dolgokon lovagol.

Igen, igy nehez, de ha valaki nem a JELENLEGI anyagi dolgaimat nezi, hanem tobbet lat, akkor azt tuti nem fogom elereszteni soha.

2021. jan. 25. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:

8 pont ezaz. Egesz heten szennyeztem magam ezzel az oldallal. Sok pasi a baratnojevel szeretne egyszer kozosen osszekoltozni.

De a legtobb no ma elvarja, hogy o belecsoppen majd dolgokba a legkevesebb erofeszitessel, mondvan, neki jar.

Az "en elertem, elvarom" meg egy kifogas. Nem minden ember egyforman erik, nem mindenki eri el x korara azt a szinvonalat, de ez nem jelenti azt, hogy ne is akarna. Lehet, hogy pont egy egeszseges kapcsolat miatt szedi ossze magat, lehet 1-2 ev, mire bejon egy tok jo munka stb. A szerelemben nem a jelenlegi anyagi helyzetet kene ennyire nezni, hanem a kozos jovotervezest. Nem mindenki akar idegenekkel lakni, mert az meno (kb mint a szuloknel, a dugas a lakotars elott nem ciki?), vagy meg nem tud kivenni egyedul albit.

Ro..dt durva, hogy itt az anyagi dolgok es egy olyan szocproblema, mint a lakhatas (orulj, ha van hol es nem egy szakadt doboz) napi frusztracio es tema.

2021. jan. 25. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Nekem eleve az "elért valamit, letett az asztalra" mentalitás sem a világom. Kb mint Jack Lemon és Walter Matthau a szomszéd nője filmekben. Kell a nagy ház, látszat, hogy "két ablakkal több legyen, mint a szomszédnak. A munkatárs csak egyszer nyaralt az éven, én kétszer, bibibííí". Nekem ez sz_rt se ér. Mert a temetőbe úgysem viszi senki magával. Ismerek öreg embert aki 30 évig kb. vizet és pirítóst evett. Van ház a gyerekeknek is, nagy porta, stb, 3 kocsi meg minden. De 70 felett egy idegroncs, ápolásra szorul, egészsége mindene ráment a nagy gürizésre meg "kivagyiságra". Megéri?
2021. jan. 25. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:

17- ezaz...

Az anyagi dolgok baromi gyorsan eltűnnek. Megtakarítás? oké, elég ha nem találsz munkát egy ideig, mert pl felmondtál az idegbeteg főnököd miatt, már úszik is az egész. Dolgozz ezerrel? oké, de akkor idegbeteg leszel és a kapcsolat is tönkremehet miatta.

Ez a "letettél az asztalra" egy erőszakos mentalitás. Mintha munkahelyen lennék. Teljesüljenek a számok, legyen XY dolog benne az önéletrajzban és majd megbecsülünk. Mintha az emberekben egy kapcsoló lenne, hogy csak akkor lesznek szerelmesek, ha XY anyagi, külsőségekbeli dolog teljesül. Ez nem elvárás. Követelőzés. Én is tettem le az asztalra dolgokat a lábamat leszámítva, mégsem úgy járok az utcán, hogy azt veszem emberszámba, aki minimum elérte ezeket.

Gondolom, hogy sok nő a kényelem miatt vár el egy rakat anyagi, teljesítménybeli dolgot a pasiktól, de a feministák ezért küzdenek az egyenlőségért? Mert ha gizike elvárja, hogy legyen saját lakásom, autóm, mert neki az kényelmes és csak akkor áll velem szóba, akkor még nagyon sok munka van...

és tudod mi a kifogás?:"Nekem ez jár!"

2021. jan. 25. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!