Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek "életképes" a csajok szemébe?
Átlagos srác vagyok 30hoz közel havi 200ból "élek" az elbérlet 150körül jön ki. (nincs olcsóbb max putri telepen, de az is 100ezer lenne)
-kondi bérlet 7e
-kéne valamit enni inni. 30-40e
-legalább 2-3 havonta új rúha
-valamenyit illene félre rakni is.
általában a női igényekhez hozzá tartozik
-szobatársak nélküli lakás
-min legyen már megalapozva a fél ház
-min 5-10éves autó
-min horvát nyaralás
-hétvégenként program
amit még tudni érdemes
-család nincs, anyu apuci nincs aki pénzzel
-örökség nem lesz.
---------------------------------------------------
ugy érzem lehetetlen megfelelni az igényeknek, sima egyszerúbb csajok is elvárják a saját lakást, és az autót. ezek hiánya = a balfaxsággal ha valaki meg otthon él akkor.. vége!!! mamahoteles vagy aki életképtelen pedig lehet jobb helyzet mint ez..
szóval szeretném tudni, ti hogy oldjátok meg? illetve szavazz!
Először is nem "szemébe", hanem "szemében".
Másodszor ezek a "női igények" csak egy rétegre igazak, nem mindenkire.
Harmadszor, én sokkal szerényebb körülmények között élek, de még így sem vagyok képes feladni... reménytelen reménykedő vagyok. Te se add fel, csak a gondolkodásodon változtass, leginkább olyanokon, hogy ne gondold, hogy ezek "kötelezően elvárt női igények", mert egyrészt ez nem igaz, másrészt még aki kedvelne is elfordul tőled, ha ezeket hangoztatod.
A vitába nincs kedvem belemenni, csak plusz infót tudok nyújtani.
Ha valakivel komolyra fordul a dolog, a lakás ugyanannyiba fog kerülni, de oszlik a költség. Az egyikőtök fizetését jóformán teljesen félre tudjátok rakni. Emiatt nem olyan vészes, ha neked egyedül nincs annyi megtakarításod, baromi drágák az albérletek.
"sima egyszerúbb csajok is elvárják a saját lakást, és az autót."
Nem vagyok "sima, egyszerűbb csaj", mégis a felsorolt dolgoknak csak egy része van meg a barátomnak. Lakása velem felesben lett csak (önerőre sem volt pénze, zálogosítva van az én részem) és az ő részén hitel van, autója pedig nincs, nekem viszont van, és az is 15 éves.
Külföldön még sose voltunk együtt, és ritkán mozdulunk ki.
8.
Reménykedjünk benne, hogy sok ilyen nő van, különösen a "ritkán mozdulunk ki" részre értve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!