Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha elvárom egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha elvárom egy 30 éves férfitól, hogy valamit mutasson fel?

Figyelt kérdés

Rendre megkapom, hogy anyagias vagyok. Általában a sikertelen emberektől kapom ezt a jelzőt. Nem értem, hogy miért van azzal gond, ha elvárom, hogy egy férfi 30 éves korára érjen el valamit az életben? Nem nagy dolgokra gondolok, de legalább azt, hogy

1. van rendes munkája, szakmája

2. esetleg addig tanult, képezte magát, nyelvet tanult

3. vett hitelre egy lakást, vagy egy autót

Számomra az olyan férfiak, akik csak otthon ülnek és várják a csodát, szóba sem jöhetnek, hiszen aki az iskolából kikerülve 10 év alatt sem ért el semmit, attól mi várható a jövőben? Rendre ilyen 30-as férfiakkal találkozom, akik nagyon elő tudják magukat adni, szépen fel vannak öltözve, de otthon laknak anyukával és még életükben nem tettek félre egy forintot sem, minden hétvégén buliznak és isznak. Egy ilyen férfival én nem látom a jövőt, lehet akármilyen rendes, de nem én szeretném megváltoztatni.

Hol vannak a normális, életképes, önmagukat eltartó férfiak???

2018. jan. 9. 11:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagy anyagias, mert én is ilyen vagyok, csak fiatalabb kiadásban. Persze, nem a harmincas korosztályra hajtok, azonban ugyanúgy, ahogy te, én is elvárom, hogy egy fiú valamit mutasson fel. Járjon egyetemre, legyenek céljai a jövőt illetően, mert jómagam is azért küzdök, hogy később jobb jövőm legyen. És emellett természetesen elvárom azt is, hogy ha már én adok magamra, akkor ő se hanyagolja el magát.

Amikor felhozom ezt itt, gyakorin, rendszerint lepontoznak, és azt hajítják a fejemhez, hogy felszínes vagyok. Pedig nem, csak vannak elvárásaim, mint minden normális emberi lénynek.

2018. jan. 9. 11:49
 2/26 anonim ***** válasza:
67%

Tök ismeretlenül hogy várod el, hogy bármit tegyen le az asztalra? Ilyen alapon te is benyújthatod az önéletrajzod, mert eddig csak a bérigényt láttuk.

31/f

2018. jan. 9. 11:50
 3/26 anonim ***** válasza:
55%
ilyen az elet..olyan is van hogy nem lakik anyukaval van penze is bulizik. szerintem te olyan embert keresel ami megoldja neked a lakhatosagot fizeti a rezsit te megehetsz mint marci a hevesen. anyukam szerintem nezz magadba de nagyon melyen! aztan tartsd el magad , mert a te fantad nem kell a fefiaknak kapcsolat szinten!
2018. jan. 9. 11:50
 4/26 A kérdező kommentje:

Na már meg is érkeztek a lecsúszott, semmirekellő férfiak, mint mindig :)

Apukám, képzeld el, van saját lakásom! És képzeld el, 22 éves korom óta eltartom magam, munka mellett tanultam. Gondolhatod, hogy ezek után nem hiányzik az életemből egy szerencsétlen semmirekellő? Pedig sajnos ezekből van rengeteg egyedülálló.

2018. jan. 9. 11:54
 5/26 anonim ***** válasza:
55%

Ne errol a weblaprol tajekozodj, a valosagban nem erdekel senkit hogy mit varsz el egy ferfitol. Mindenki olyan part valaszt maganak amelyit akar.

En rengeteg ilyen 30as ferfit ismerek, a tobbsege mar hazas es uton vannak a gyerekek.

"Hol vannak a normális, életképes, önmagukat eltartó férfiak???"

Hazassagban elnek hozzajuk hasonlo nokkel.

2018. jan. 9. 12:00
 6/26 anonim ***** válasza:
68%

Most azzal van bajod hogy masoknak nem tetszenek az elvarasaid vagy azzal hogy nem talalsz magadnak ilyen ferfit?

Mert ha a masodik, akkor csak annyirol van szo hogy aki fel tud mutatni valamit, az altalaban el is var valamit, es az onmagaban keves hogy jol nezel, dolgozol es van lakasod.

2018. jan. 9. 12:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hitelre vett autó/lakás nem jó elvárás. Én nem örülnék ha a párom adós lenne. Simán oké, ha albérletben lakik.

A tanulás és munka pedig oké, mint elvárás.

Úgy gondolom, hogy ez nem egy extra dolog, hogy valaki 30 évesen tartsa el magát. Ez alatt nem kell extra dolgokra gondolni, meg azt elvarni, hogy havi felmillat letegyen az aszatlra. Hanem azt, hogy független felnőtt ember legyen, aki nem teng-leng. Úgy érzem, sokan keverik a kettőt.

2018. jan. 9. 12:07
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
mint ha kötelező lenne a kapcsolat?! Neked önértékelési problémáid vannak. Amiket neket nem sikerült elérned másban személyesíted meg.
2018. jan. 9. 12:07
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

Nekem házam van, kocsim van, szakmám van, munkám van, kedvesem van. Diplomám nincs, hitelem nincs. Nem értem miért lecsúszott az, aki rákérdez, hogy milyen alapon turkálsz ismeretlenül a zsebében, de legyen úgy, ahogy gondolod.

31/f

2018. jan. 9. 12:11
 10/26 anonim ***** válasza:
70%

Igen, jogos, ha tőlem ilyet várnak, azonnal felmutatok egy sárga lapot.

Őszintén mondva, az is baj ám amit te vársz el. A páromnak, mindig az ellenkezője a baj. Én, nem ültem otthon és ezt folyamatosan sérelmezte, hogy csak képen lát, mert soha nem vagyok itthon.

2018. jan. 9. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!