Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha elvárom egy 30 éves férfitól, hogy valamit mutasson fel?
Rendre megkapom, hogy anyagias vagyok. Általában a sikertelen emberektől kapom ezt a jelzőt. Nem értem, hogy miért van azzal gond, ha elvárom, hogy egy férfi 30 éves korára érjen el valamit az életben? Nem nagy dolgokra gondolok, de legalább azt, hogy
1. van rendes munkája, szakmája
2. esetleg addig tanult, képezte magát, nyelvet tanult
3. vett hitelre egy lakást, vagy egy autót
Számomra az olyan férfiak, akik csak otthon ülnek és várják a csodát, szóba sem jöhetnek, hiszen aki az iskolából kikerülve 10 év alatt sem ért el semmit, attól mi várható a jövőben? Rendre ilyen 30-as férfiakkal találkozom, akik nagyon elő tudják magukat adni, szépen fel vannak öltözve, de otthon laknak anyukával és még életükben nem tettek félre egy forintot sem, minden hétvégén buliznak és isznak. Egy ilyen férfival én nem látom a jövőt, lehet akármilyen rendes, de nem én szeretném megváltoztatni.
Hol vannak a normális, életképes, önmagukat eltartó férfiak???
Link alakokkal randiztál eddig azért....Vagy,talán azért,mert azok a 30 as férfiak többsége szakmunkás sulit végzett akik te szemedben kevesek voltak?Esetleg az érettségizett szakmunkás az neked már nem megfelelő?Vagy csak szimplán a fizetésük,vagy világnézetük nem az?Mellesleg a szakmunkás férfiak többsége talál magának hasonló végzettségű,gondolkodású nőt,az érettségizettek is találnak hozzájuk hasonló végzettségű nőt és köszönik szépen meglesznek magas végzettség nélkül is.
Azért írom le ezt,mert én ezt tapasztalom.
Link alakok meg mindig is voltak és lesznek is,függetlenül attól kinek mi az iskolai végzettsége.
Én baráti társaságomban pont így van ez.Vannak párkapcsolatban élők évek óta többen és akad köztük szingli srác is aki egyáltalán nem link alak,csak egyedülálló.De hidd el,egyetemisták között is akad bőven ilyen.
Ha te egyetemet végeztél,vagy fogsz végezni,akkor meg találj magadnak olyan pasit,akinek magas végzettsége van és hasonló nézetei,értékei vannak,mint neked.
Mozogj olyan körökben,ami neked megfelelő.
Értem én,hogy manapság a karrier a menő,meg minden,de nem végezhet mindenki felsőfokú iskolákat.Van,aki tudna,de nem érdekli a dolog.Van,akinek meg nehéz az.Ezt el kell fogadni.Egyébként attól,hogy valaki főiskolát,vagy egyetemet végzett az nem jelenti feltétlenül azt,hogy jól kereső állása és jó kocsija lesz.
Mellesleg,ha összejönnél egy magas végzettségű (nem link) 30-as sráccal,akinek jól kereső állása van és ne adj isten évekkel később lebetegedne egy betegség miatt,elveszítené az állását,akkor is vele maradnál?Támogatnád őt?Segítenél neki a hétköznapjaiban?Csak,mert nálam az igaz szerelem erről szól.Jóban rosszban és nehézségben is kitartani a párom mellett.
Én szakmunkás iskolát végeztem csak,több mint 10 éve melózok és mégis tudtam kis pénzt félretenni magamnak.(Nem buliztam el.)
Amúgy egyetemisták között is ismerek 1-2 olyan embert,aki(k) anyuci meg apuci pénzét költik el,nem csak tanulásra,hanem piálásra is.
Hitelre venni lakást,vagy kocsit pedig nem biztos,hogy manapság jó döntés.Sok minden keresztbe tehet.Bele lehet könnyen az ilyenekbe bukni.
A normális férfiakra/nőkre vissza térve.Tudod,aki keres talál. :)
30/F
Egyébként a te szemedben lehet,hogy pont én is link alaknak tűnnék,mert szeretem a metál zenét és a sört is.
Emellett mégis évek óta tisztességesen dolgozok és eltartom magamat. :)
Képzelt tanult diplomás 29 F vagyok. Saját lakás van , hitelt nem óhajtok felvenni. Kocsi számomra nem releváns.
Állás, egzisztencia... nem azért van h a kegyed féle nőknél ki legyen pipálva egy listán. Én kérek elnézést.
Óriási a félreértés, itt nem mindent, csupán valamit várok el. Vagy legyen legalább egy normális munkahelye, ne pedig néha-néha valami, vagy rosszabb esetben semmi sem, vagy egy szakmája, vagy némi tudása. Szó sincs egyetemi végzettségről, dehogy, csak arról, hogy ne egy semmirekellő ember legyen, akivel lehessen tervezni. Számomra nagyon kiábrándító egy ilyen férfi. Nekem már az is szimpatikus, ha valaki nem az anyja nyakán él ennyi idősen, hanem próbál egyedül boldogulni és saját lábra állni. Akár albérletben lakik, akár hitelre vett egyszobás lakásban, vagy nem elkölti az összes pénzét, hanem vesz egy autót (nem több milliósat, legyen egy 15 éves Suzuki). De ugyanúgy az életben is, mint itt, a folyamatos megmagyarázással találkozom. Hogy mit miért nem sikerült, nem ő a hibás, dehogy, hanem mindenki más.
Én is hitelre vettem a lakásomat és gürizek ezerrel, hogy fizessem a részleteket, de lám, van még hátra 10 év és az enyém, igen, a saját erőmből az enyém. Nem egy palota, de tettem érte, mint ahogy azért is tettem, hogy munka mellett tanuljak, hogy jobb legyen később a fizetésem, tehát haladok egyről a kettőre, nem egy helyben toporgok 18-30 éves korom között. Eljárok szórakozni, de nem verem el a pénzem 200 ezres mobilokra meg 30 ezres parfümökre, hogy másnak mutassam magam, mint aki vagyok. De sajnos sok férfi ezt csinálja, külsőre megnyerőnek mutatja magát, közben mögötte egy nagy nulla van.
Nem a pénztárcákban kutakodom, hanem elvárok valamit. Életrevalóságot, azt, hogy nem döglik éhen, ha anyuci nem szolgálja ki. De aki szándékosan félreért, az nyilván az a kör, aki az én elvárásaimnak soha nem tudna megfelelni.
Itt arról van szó, hogy nincs alapod elvárás senkitől semmit, csak azt, Hogy ismerkedjenek, aztán eldöntöd, hogy akarsz-e valamit a másiktól az infók alapján. Nem úgy megy, hogy csókolom, itt egy hitelre vett lakásom/iskolám/autóm, abból az életre való férfiből kérek egy kilót. Ismerkedjél szépen. Kérdezz, válaszolj, beszélgess és utána dönts. Ismeretlen a kutyát nem fogja érdekelni, hogy mik az elvárás ad, hanem még akarnak ismerni. Lehet, hogy melós, de akinek büdös a munka, az így járt.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!