Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánynak ki van írva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak ki van írva a bemutatkozójában társkereső oldalon, hogy "káros szenvedélyektől mentes vagyok", akkor ugyanezt várja el a férfitól is?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen
2017. jún. 1. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel burkoltan szeretne arra utalni, hogy ugyanilyen párt keres.
2017. jún. 1. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle..
2017. jún. 1. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de nem 100%-ban biztos (pl anyukám nem dohányzott, apukám meg dohányzik). Magamból kiindulva, mivel én se dohányzom és nem is iszom alkoholt, csak ünnepekkor, ezért magamnak ilyen párt szerettem volna, és ilyen is lett. :)
2017. jún. 1. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint ezt várom el, igen, de nem biztos, hogy ő is így van ezzel.
2017. jún. 1. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Én férfiként ezt várom egy nőtől. Nem dohányzom, nem szerencsejátékozom, vagy drogozom, inni ünnepnapokon szoktam, szerintem innen logikus, hogy hasonló párt keresek
2017. jún. 1. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, általában a pasik bemutatkozásában szerepel ez, bár már kissé idejét múlt megfogalmazás ma is aktuális...

Egyszerűbb lenne ha pontosan megfogalmazná azt,hogy hasonló férfit keres.

Viszont az biztos,hogy amennyiben káros szenvedélyektől mentes egy nő, és ezt hangsúlyozza is, akkor ezt fontos szempontnak tartja.

2017. jún. 1. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Kérdezd meg.

33F

2017. jún. 1. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Szerintem kérdezz rá, az a biztos.

( Mondjuk, aki ezt le meri írni magáról - pláne, mint képzelt pozitívumot -, az nálam alapból kuka lenne, mert vagy egy hótt unalmas, szürke verébre asszociálok róla, vagy egy könyvmolykára, ha tanultabb. )

2017. jún. 2. 00:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, lehet,hogy allergiás a cigifüstre, vagy a korábbi kapcsolatából tanulva "allergiás" a piás pasikra, esetleg tart a drogoktól. Bármi állhat a háttérben, még egy rossz családi háttér. Persze az sem kizárt,hogy szimplán igényként jelentkezik ez.

Aki nem cigizik nem szívesen csókol meg az bagós pasit, vagy nőt, aki sosem fogyaszt alkoholt pedig ódzkodhat a spicces, alkoholos embertől és a viselkedésétől.

2017. jún. 2. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!