Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak ki van írva a bemutatkozójában társkereső oldalon, hogy "káros szenvedélyektől mentes vagyok", akkor ugyanezt várja el a férfitól is?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 18:54
11/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ami biztos, hogy leírja ezt, hogyha van olyan pasi, aki ilyen nőt keres, azt megtalálja.
Engem pl. nem zavar, ha vki rendszeresen iszik, amíg mértékkel teszi, pedig max. évi 2x iszom. Kávéval sem élek, de nem zavar, amíg nem rögtön kávézás után akar megcsókolni vki.
(a cigi más tészta, mert aki cigizik, annak szinte mindig lehet érezni a bagószagát, attól meg rosszul vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!