Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön a lányok miért tesznek ki magukról olyan képet mintha prostik lennének? 22/F
Ezekre van kereslet?
Én ilyenkor automatikusan megyek tovább kb 10/9 alkalommal.
Sír a szájuk hogy az ilyen képek után olyan fiúk írnak nekik akik csak szexpartnert keresnek.
Ezek a lányok akkor ezek szerint az ilyeneket keresik nem?
De mégis mi a céljuk hogy a 100 parasztból kiválasszák azt akinek a legdivatosabbak a képei? (Bronx, New York City betűs pólók)
Nem korcsosult el teljesen a lányfelhozatal? Nekem teljesen normális képeim vannak kint, nem a kocka hasamat mutogatom ami egyébként már a lányok körében is nagy divat.
Attól tartok hogyha a társkeresőkön ez a helyzet a legtöbb lánynál akkor lehet hogy a való életben is?
Vagy csak azok a lányok használják a társkeresőket akiknek valami defektjük van, ami miatt nem találnak barátot?
A józan eszem azt mondaná, hogy azért, mert azt akarják, hogy megdugják őket.
De komolyan, egy csomó ilyennek ott van a leírásában, hogy "szex nem érdekel", "komoly kapcsolatot keresek" - legalábbis Tinderen, máshol nem vagyok fent. Fogalmam sincs, nyilván mást nem tudnak felmutatni a külsejükön kívül, szóval marad ez a szint.
Amúgy ha egy Bronx, New York City póló elég lenne a tetszéshez, elég sokan rojtosra kefélnék ezeket a lányokat, nem? :D Itt azért más szempontok vannak, inkább vállalkozókkal, üzletemberekkel szoktak összejönni, vagy olyanokkal, akik sokat utaznak.
Persze, tudjuk valójában hogy a pénz a fő szempont. Bár egy társkeresőn hacsak nem teszi ki valaki az Audis képét, az átlagosakat rutinból nyomhatják tovább.
Én szerintem normálisan nézek ki de nem az a divatmajom stílusú képek vannak rólam amiken peace jelet mutatok (,, csinosba "). Összesen egy-két lánnyal találtunk egymásra kölcsönös szavazattal de azok se voltak hajlandóak utána válaszolni.
"mintha prostik lennének?"
Honnan tudod, hogy nem azok?
Én meg azt bírom, mikor a bemutatkozásban ott, van, hogy piások kíméljenek, öt képén meg hármon olyan satu részeg mint a barátnői. :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!