Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30-as elvált, két gyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-as elvált, két gyermekes nőnek hol érdemes ismerkednie komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Melyik társkeresőn lenne nagyobb esély párt találni?

2017. máj. 30. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem szánj rá valamennyit, és az Elittársnál regisztrálj. Azt hiszem nem olyan drága, nem tudom pontosan. De az ingyenesek nagyon gagyik, ki lehet ott is halászni értelmes pasit, de Elittárson nagyobb az esély. Én egyébként Tinderen is ismerkedek, és ott is találtam nagyon értelmes, kedves okos fiatalembereket, csak alapvetően az nem egy olyan társkereső, ahol komoly kapcsolatot keresnek, ezrét célszerű az elején tisztázni, hogy mi a célja. Sok sikert! fiatal vagy még minden rendben lesz!
2017. máj. 30. 12:17
 2/16 anonim ***** válasza:
38%

Nem ez a kérdés.

Az ilyen anyukák 99%-ban apukát keresnek.

Na, ERRŐL kell letenni az ismerkedésnél.

2017. máj. 30. 12:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 1-es!

2-es: Nem apukát keresek (az természetesen van a gyermekeimnek), és nem is eltartót, mert önállóan is képes vagyok eltartani magunkat. Egy társat szeretnék csupán magam mellé, aki szeret és én is szerethetem. De mindenképp olyat keresek, aki elfogadja, hogy van két gyermek is, és nem csak szexet akar, hanem hosszútávon gondolkodik.

2017. máj. 30. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

#2:

Igaz, igaz...

2017. máj. 30. 12:40
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Oké, szóval lesz szex is, ez jó jel, akkor nem emiatt hagyott el a férjed. Mit akarjunk még a szex mellé szerinted, hogy hosszú legyen az a táv?
2017. máj. 30. 12:44
 6/16 A kérdező kommentje:

A férjemet én hagytam el, nem ő engem. ;) És volt jó pár okom rá, hogy feladjam azt a házasságot, és kilépjek két gyerekkel. De nem ez a kérdés ugyebár. :)

Természetesen egy egészséges nő igényli a rendszeres szexet, ez velem sincs másként, viszont nem akarok 1 éjszakás kalandokat. Én odaadó, gondoskodó, hűséges, megbízható, szerető nőként ugyanilyen társra vágyom. Akivel megoszthatom mindenemet és minden gondolatomat. Nos, így csak egy hosszú távú kapcsolat képes működni.

2017. máj. 30. 12:53
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
5-ös te szerintem semmit ne akarj ettől a Nőtől, mert nem igazán hiszem, hogy rád vagy hozzád hasonló...valamire vágyna. És akkor nagyon köszönd meg hogy ilyen diplomatikus voltam.
2017. máj. 30. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen "parameterekkel" en csak szimplan part kerestem,eloben ismerkedtem,mindenhol.Szerintem nem fontos kihangsulyozni oket,tudom h mindent befolyasol es nem szabad titkolni,de elobb ismerjenek meg teged,aztan raernek szamolni a tobbivel.Sok sikert,nem lehetetlen:)
2017. máj. 30. 13:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is, ahogy a nyolcas mondja.

Ha nem ezt hangsúlyozod (tehát NINCSEN ott a bemutatkozó írásodban, és csak később mondod), akkor jobb esélyek vannak. Persze ne is titkold, hanem magyarázd el, hogy nem ezen van a hangsúly.

2017. máj. 30. 13:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Én tipikusan ellenzem a társkeresős oldalakat,mert az összes egy vicc. Ráadásul szánalmas. Az meg hogy azt írja valaki hogy sikerült neki normálisat találni az olyan mintha valaki azt mondaná neked hogy zöld az ég,úgy hogy egész életedben egy rózsaszín szobába voltál. Másik aki még ott "normális" is,az is megjátssza magát,csak eddig nem fedte fel...
2017. máj. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!