Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30-as elvált, két gyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-as elvált, két gyermekes nőnek hol érdemes ismerkednie komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Melyik társkeresőn lenne nagyobb esély párt találni?

2017. máj. 30. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akár itt is érdemes lehet :-)

45+Ffi

2017. máj. 30. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:

#7:

A hangsúlyomra megadta a választ a kedves 8-as és 9-es válaszoló.

2017. máj. 30. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:

" nem akarok 1 éjszakás kalandokat"

2?

2017. máj. 30. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Én már szinte nem is merek randizni, mert annyira nem akarok egy éjszakás kalandot, hogy ugye ezt a nők rendesen ki is kötik, hogy félek, mi van, ha nem jól sül el, és mégis az lesz,..., nem bírnám elviselni.
2017. máj. 30. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Én inkább szórakozóhelyen szoktam (néhány havonta eljutok a barátnőimmel) meg olyan is volt már, hogy ismerős által találkoztam valakivel. Ilyenkor az első benyomás a döntő, és személyes beszélgetés során mondom el, hogy elváltam és gyerekem van. A netes társkereső valahogy nem az én világom, arról nem tudok nyilatkozni. De esély szerintem mindig van :)
2017. máj. 30. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Én netes társkeresőn kerestem a párom, én is komoly kapcsolatot akartam, az első benyomás jó legyen, először jöjjenek az érzelmek, stimmeljen a kémia aztán jöhet a szex is. Meg sem fordult a fejemben egyéjszakás szexkapcsolat, ugyanis az érzelmek nélküli a szex számomra semmivel nem különb mintha magam intézném. Szóval több komoly kapcsolatot kereső nővel találkoztam, aztán kiderült hogy nem is olyan komoly kapcsolatot akarnak, túl vannak már a 30-40 "komoly" kapcsolaton, és azon hogy eddig kétszer váltam el megbotránkoztak. Igaz hogy a legrövidebb kapcsolatom is másfél évig tartott. Summa summárum: biztos vannak olyan férfiak és nők akik legrövidebb időben egy életre terveznek, de sok szerencse kell hozzá hogy összejöjjön. Nagyon sok a szélhámos ezeken az oldalakon, azt tanácsolom hogy csak óvatosan. Sok szerencsét!
2017. aug. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!