Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzhetném le a testalkatbeli gátlásaimat?
30évés vagyok, 172cm és 66kg. Mindig is vékony voltam, és kb 15éves korom óta tart ez a komplexus. Akkoriban egy testesebb (legalább 70kg 15évesen) lány osztálytársam cikizett a soványságom miatt, és azt mondta, hogy a lányok nem szeretnek csontokkal játszani. Azóta csak olyan lányokoz mertem közeledni akik nálam vékonyabbak, mert hülyén érezném magam olyan mellett, akinek átlagos alkata van.
Most megismertem egy lányt, aki láthatóan érdeklődik irántam, úgy érzem hogy tetszem neki. Mindez kölcsönös, de eddig eltereltem a közeledését, mert úgy érzem, hogy egy nő sem tudna férfiasnak tartani.
Égyébként ő nagyon csinos, jó alakja van, de mint általában minden nő, ő is combosabb nálam.
172 vagy, 66 kg. Én 182 67 voltam. Most, hogy újra edzek és jobb az étvágyam is, már 73 kg vagyok. Próbáld ki, ha te is felkapsz magadra 6 kilót, az rajtad látványosabb lesz.
A kiscsaj a suliban meg csak beoltott ezzel a komplexusos, passzív agresszív dagi dumával.
Annyira nem vagy sovány. Ha meg a csaj nyilvánvalóan érdeklődik, akkor őt nem zavarja. Akkor minek idegesíted magad rajta?
Vőlegényem is elég pálcika (197 cm-hez szerintem nincs 90 kg, talán 85.), de nem véletlen a vőlegényem.
Neki pont te vagy az esete.
Ha dagibb lennél elhajtana.
Érdekes ez a világ, mert a véknyak hízni akarnak, mert azt mondják, hogy a nőknek a férfias, /tehát nem gebe / férfiak tetszenek.
A ducibb férfiak meg fogyni szeretnének, mert ők meg azt mondják, hogy a nők nem szeretik a túl testes férfiakat.
Akkor most végképp nem értem. Akkor most milyen férfiakat szeretnek a nők tulajdonképpen?
Nehéz ez a kérdés nagyon.
Akkor most milyen férfiakat szeretnek a nők tulajdonképpen?
Magas,sportos,jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!