Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma buszoztunk a Párommal és felszállt egy csajszi. A Párom olyan szinten megbámulta, hogy azt hittem kiverem a fogait. Azt mondta, hogy hasonlít rám testalkatban, azért. Jó, de akkor is! Majd kiesett a szeme! Miért?
1 éve vagyunk együtt, ő is csak lesett a saját reakcióján. Nem nagyon hasonlított rám, alacsonyabb volt és vékonyabb, arcra is teljesen más.
Nem azt mondom, nézze meg a lányokat, csak ne olyan feltűnően és ne kezdje el ecsetelgetni, hogy ez ilyen ronda, az olyan csúnya mellű. Miért akarja bemesélni nekem, hogy csúnya, ha tetszik neki?
Nézzétek el nekünk ígyvan. x$ ^^
am ne keverd össze azt h teccik neki és h megnézte. mert ég és föld a 2.
Ki ne nézne meg 1 jó csajt.? mert aki nem az már eleve beteges. mégha hűséges is a párjához.
17/F
Nem azt mondtam, nézze meg, de nem csináljon ilyet! Azért figyeltem fel rá, mert közben kicsit megszorított. (Hozzá voltam bújva, behunyt szemmel, úgyhogy fel sem tűnt volna.)
Nem szoktam kiakadni az ilyen dolgain, mert tényleg ilyeneken nem érdemes veszekedni meg vitázni, de ez most kicsit más volt, mint mikor ottfelejti valakinek a dekoltázsán a szemét.
Attól, hogy vegetáriánus, még megnézheti az étlapot. :P Ezt mi már letisztáztuk barátnőmmel, hogy hűségesek vagyunk egymáshoz, de ha az utcán látunk egy ellenkező neműt, akkor nem csukhatjuk be a szemünk, akarva-akaratlanul is rá-rápillantunk, valljuk be, ez így van. Ettől függetlenül szeret a párod, efelől ne kételkedj, amíg érezteti és bizonyítja. Mi 15 hónapja vagyunk együtt, és még gond nem származott ebből. :]
17/F
szerintem naggyon tulzasba viszed es ennek nem lesz jo vege. ha megnezett 1 csajt es mar "kivered a fogait".... ez a magatartas szinte keri hogy megcsaljak. bizz meg bene, hisz 1szer a rengeteg csaj kozul MELLETTED dontott es azota is VELED van. ezzel csak tonkreteszed a kapcsolatot.
igyis, ugyis meg fogja nezni a lanyokat tovabbra is. es ezzel nem art senkinek!!! probalj belenyugodni. onbizalom es bizalom kerdese, ami 1 kapcsolat alapja.
en meg direkt kerdezgetem a baratom h ez szep? az jol nez ki? 3 ev alatt meg mindig nem tudtam rajonni h milyen csajok tetszenek neki igazan, pedig tenyleg kivancsi vagyok. es jo igy mert:
1. jobban megismerem
2. tudom milyen csajok "veszelyesek" ram nezve, igy ha esetleg felrekacsint tudom h kell-e idegeskedjek vagy sem
3. elkerulunk 1 csomo folosleges veszekedest
4. egyikunk sem erzi ugy h a rovid a poraz es hamarosan megfojtja
5. ezen a teman meg viccelodni is lehet, es meg milyen jol!
JOBBAN esne ha a pasikat nézegetné amugy ez ingyen van
és mit szolnál hozzá ha ckm meg fhm playboy
esetleg hustlert nézegetne
mért azt se lehet akkor
fura vagy ott fog hagyni a pasi meglátod ha nem változol +
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!