Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az hogy ronda vagyok jó magyarázat arra hogy miért nincs barátnőm? 26F

Figyelt kérdés
Nem is volt még sosem.
2021. jan. 17. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem tetszik a nőknek az arcformád, az már önmagában elég indok arra, hogy leszarjanak.

Itt hazudnak hogy nem az a lényeg, valójában úgy elküldenek mint a huzat, ha ronda vagy.

A gyk nem a valóság.

2021. jan. 17. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
nem, csak keresed a kifogast. valoszinuleg a szemelyiseggeddel, stilusoddal van a gond. nyilvan egy ronda embernek nehezebb, de nezz mar kulon, szerinted csak a szep emberek vannak parkapcsolatban, hazassagban?!
2021. jan. 17. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Bírom ahogy a szépek osztják az észt a rondáknak mit hogy kellene csinálni :D

Vicc.

Egy napig lennétek a másik bőrében, majd rájönnétek hogy ez nem így működik, persze a pálya széléről könnyű okosat mondani.

Kifogást? A nők gyártják folyamatosan a kifogásokat, milyen ürüggyel mondjanak nemet, mikor nekik nem tetsző (ronda) pasik randizni hívják őket.

2021. jan. 17. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
en inkabb szep vagyok, mint ronda es kb egesz gimiben/egyetem alatt vegigneztem, hogy minden rusnya, kover, buta, unalmas lanyismerosom bepasizik, nekem meg max rovidtavu dolgok jutottak. szoval nem, szepkent sem konnyu es csunyakent sem eselytelen.
2021. jan. 17. 10:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Meg valszeg szegény is vagy.:(
2021. jan. 17. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Háát igen igen.

Régen megkaptam én is, hogy nem változom és hülyeséget beszélek és nem a külsőm az oka stb.

Ja igen, de miután akiktől ezt megkaptam és miután megmondtam nekik, hogy igen de ti mondhatni jóképűek vagytok én meg bazira nem így elkussoltak.

Igen ahogy egyik válaszoló is írja, cseréljenek helyet. Meglátjuk ők hogy állnak hozzá ha a te bőrödben ébrednek fel.

ja és önmagában a sportos izmos test semmit nem ér. Tapasztalat. A jóképűség sokkal többet ér.

2021. jan. 17. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A kutya valahol az "esetlen" körül van elásva.
2021. jan. 17. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Edzhetsz te akármennyit ha csúnya vagy, előnytelen külsejű akkor ha megszakadsz sem fogsz tudni sikereket elérni. Mert nem keltesz VALÓDI VONZALMAT a nőkben. Téves az az elképzelés, hogy az izmok és/vagy a pénz miatt jönnek rád a csajok.

Vonzalmat kell ébresztened abban akivel találkozol, abban a pillanatban amikor meglát. Ha ez nem így van, nem fogsz kelleni neki.

Kivéve ha valamivel extrém módon tudsz kompenzálni. Ha mondjuk szarásig vagy pénzzel és áldozol is rá komoly összegeket. De ekkor nem vonzalom miatt lesz veled (ha esetleg veled lenne), hanem kizárólag az anyagi előnyök miatt.

És igen ha ronda vagy nem fogsz vonzalmat ébreszteni senkiben. Maximum lesz valaki aki megelégszik veled, de ő is dobbantani fog azonnal, ahogy képbe kerül egy jobb pasi. Pontosabban olyan aki a csaj ízlésének jobban megfelel...

És ez a csúnyaság ki fog hatni az életed minden pontjára: a munkádra, a szociális kapcsolataidra stb.

Sajnos tény, hogy a szép, társadalmilag az éppen aktuális szépségideálnak jobban megfelelő emberek, sokkal, de sokkal könnyebben boldogulnak az élet minden területén.

2021. jan. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!