Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mi lehet a magyarázat hogy nekem csak a nyugdíjas korú férfiak bókolnak?
Figyelt kérdés
Kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy lesz valaha is egy normális korombeli, akinek tetszem. :(
21L
2020. júl. 13. 12:30
1/15 anonim válasza:
Kis kezét csókolom aranyom,pénteken eljönnek velem a piacra far-hátért?
2/15 anonim válasza:
1.: Neked mi a "nyugdíjas korú"? Mert manapság a korodbeli lányok idiótábbikának a 30+ -os pasi is öregember.
2.: Te tényleg bókot vársz ezektől? [link]
3/15 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű és okos vagy! Tessék, most bókolt egy 24 éves is. :D
4/15 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy megöregedett nyugdíjas vagy, éled a nyugdíjas kis életecskédet, és majdnem minden ember, akivel érintkezel, szintén megöregedett nyugdíjas. Ezek után jó eséllyel bármelyik (de tényleg bármelyik) fiatal lányt varázslatosan vonzónak fogod látni. Ez a magyarázat. Szóval szomorú, de nyugodtan veheted úgy, mintha nem bókolna senki.
5/15 anonim válasza:
"Kicsit kijelez a trollkérdés-érzékelő műszer, nem tűnik túl hitelesnek a kérdés."
Miért nem tűnik hitelesnek? Ez egy létező jelenség (ahogy az is, amikor csak a barátnőid lájkolják a facebook-fotóidat, srácok szinte egyáltalán nem)
6/15 anonim válasza:
A ténylegesen nyugdijas koruak nyugodtabban bokolhatnak. Nem kapják meg a 21 L-tol az arrogáns elutasito, betonba döngölö válaszokat. Nem tartják már "veszélyesnek" az ilyen koruakat. Néha kedves mosoly a bok jutalma.
7/15 anonim válasza:
Mondjuk ettől nekem is a belem kifordult mindig. Szállodai recepción dolgoztam 4 évet, és amit a 60-80 éves korosztály megenged időnként magának, pontosan erre hivatkozva, hogy hát ő már öreg, ennyi kijár neki, hogy szép fiatal nőknek udvarolgathasson, az valami gusztustalan. A 30-40 esek nem voltak ilyen pofátlanok, azokon is látszott, ha tetszettem nekik, de ritka volt, amelyik megjegyzést is tett, de az idősebbek azt hiszik, hogy nekik szabad, mert úgyis idősek már.
8/15 anonim válasza:
Pofátlanok.... lol. Hát ezért nem bókolunk.
9/15 anonim válasza:
Azért vedd figyelembe kérdező, hogy nagyon más korban nevelkedtél te és egy idős bácsi. Abban a korban normális volt, hogy mindig kedveskedtek az ellenkező nemnél 1-2 jó szóval. Egymásnak boldogabbá tették a napját, még ha utána sosem találkoztak többet. Csak manapság van elterjedőben az, hogy a lányok minden kedvesség mögé perverzitást és zaklatást vizionálnak, és nem véletlenül vagyunk tele magányos fiatalokkal. Nem véletlenül panaszkodik sok nő, hogy neki miért nem bókolnak. 30F
10/15 anonim válasza:
Ja és a #metoo korában szerintem egyre kevesebb férfi fog egyáltalán MERNI bármit is kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!