Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arra mi lehet a magyarázat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra mi lehet a magyarázat hogy nekem csak a nyugdíjas korú férfiak bókolnak?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy lesz valaha is egy normális korombeli, akinek tetszem. :(

21L

2020. júl. 13. 12:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
69%
Kis kezét csókolom aranyom,pénteken eljönnek velem a piacra far-hátért?
2020. júl. 13. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

1.: Neked mi a "nyugdíjas korú"? Mert manapság a korodbeli lányok idiótábbikának a 30+ -os pasi is öregember.

2.: Te tényleg bókot vársz ezektől? [link]

2020. júl. 13. 12:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyönyörű és okos vagy! Tessék, most bókolt egy 24 éves is. :D
2020. júl. 13. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Gondolj bele, hogy megöregedett nyugdíjas vagy, éled a nyugdíjas kis életecskédet, és majdnem minden ember, akivel érintkezel, szintén megöregedett nyugdíjas. Ezek után jó eséllyel bármelyik (de tényleg bármelyik) fiatal lányt varázslatosan vonzónak fogod látni. Ez a magyarázat. Szóval szomorú, de nyugodtan veheted úgy, mintha nem bókolna senki.
2020. júl. 13. 12:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit kijelez a trollkérdés-érzékelő műszer, nem tűnik túl hitelesnek a kérdés."

Miért nem tűnik hitelesnek? Ez egy létező jelenség (ahogy az is, amikor csak a barátnőid lájkolják a facebook-fotóidat, srácok szinte egyáltalán nem)

2020. júl. 13. 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A ténylegesen nyugdijas koruak nyugodtabban bokolhatnak. Nem kapják meg a 21 L-tol az arrogáns elutasito, betonba döngölö válaszokat. Nem tartják már "veszélyesnek" az ilyen koruakat. Néha kedves mosoly a bok jutalma.
2020. júl. 13. 12:51
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk ettől nekem is a belem kifordult mindig. Szállodai recepción dolgoztam 4 évet, és amit a 60-80 éves korosztály megenged időnként magának, pontosan erre hivatkozva, hogy hát ő már öreg, ennyi kijár neki, hogy szép fiatal nőknek udvarolgathasson, az valami gusztustalan. A 30-40 esek nem voltak ilyen pofátlanok, azokon is látszott, ha tetszettem nekik, de ritka volt, amelyik megjegyzést is tett, de az idősebbek azt hiszik, hogy nekik szabad, mert úgyis idősek már.
2020. júl. 13. 13:17
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
Pofátlanok.... lol. Hát ezért nem bókolunk.
2020. júl. 13. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért vedd figyelembe kérdező, hogy nagyon más korban nevelkedtél te és egy idős bácsi. Abban a korban normális volt, hogy mindig kedveskedtek az ellenkező nemnél 1-2 jó szóval. Egymásnak boldogabbá tették a napját, még ha utána sosem találkoztak többet. Csak manapság van elterjedőben az, hogy a lányok minden kedvesség mögé perverzitást és zaklatást vizionálnak, és nem véletlenül vagyunk tele magányos fiatalokkal. Nem véletlenül panaszkodik sok nő, hogy neki miért nem bókolnak. 30F
2020. júl. 13. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Ja és a #metoo korában szerintem egyre kevesebb férfi fog egyáltalán MERNI bármit is kezdeményezni.
2020. júl. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!