Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erre tudtok ésszerű magyarázatot adni?
Nem nőként, de...
Tanuld már meg, hogy ezek a Tinderes meg Fészbúkos meg egyéb netes baromságok nem sokat érnek.
Megúsztad! Örülj neki, ilyen szintű érzelmi intelligenciával vagy csak általában intelligenciával rendelkező nővel jobb nem összejönni. Nevetséges, infantilis viselkedés.
F
Ráírtál egy full ismeretlen ember barátnőjére hogy miért nem válaszol? Én nem akarok védeni, de lehet a további beszélgetés alapján mégse jöttél be neki .
Én beszélgetnék tinderről egy sráccal , nem válaszonék és a barátnőmre írna rá hogy mivan.. ez elég furcsa
Egy millió pasi nyomul rájuk és a rengeteg férfi közül akadt nálad jobban kinéző, így aztán ejtett.
Megtehetik, ha egyszer végtelen számú férfi közül válogathatnak.
Az okot mi nem tudhatjuk, annyi biztos, hogy bunkó volt.
Viszont neked csak simán tudomásul kellett volna venned, hogy nem kíváncsi rád. Egy "matchelés" még nem ismeretség, tulajdonképpen idegenek vagytok, semmivel nem tartoztok egymásnak. Szerintem undorító dolog elkezdeni zaklatni az ismerőseit, akiknek meg aztán pláne semmi közük hozzád és a barátnőjük kapcsolataihoz (konkrétan kipofáztad a csajt a háta mőgött) és abszolút semmi jogod nincs rajtuk számon kérni, hogy miért nem olvassa az üzeneteidet. Egy felnőtt férfitól (és amúgy nőtől is, de most nem róluk van szó) szerintem elvárható, hogy tudja méltósággal viselni az elutasítást (akkor is, ha alpári módon történt), ne süllyedjen le a másik szintjére és képes legyen a magánügyeit négyszemközt elintézni az érintettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!