Valaki valami ésszerű magyarázatot?
Figyelt kérdés
Mért kell egy anime karakternek izmos kocka hasat rajzolni? Pláne ha még gyerek úgy kivanak dolgozva nem értem..2015. aug. 5. 11:29
1/3 anonim válasza:
gondolom,lány vagy...tényleg ez foglalkoztat téged a leg jobban ? Mindegy...azért van ez igy mert a buta,a fiatal,porbafingók és az érettebbek közül is soknaknak a (hogy igy fejezzem ki magam) vagányság számit és az izmok az egyik leg alapvetőbb alap eleme az elbóditott agyak képzeletében...nagyából ennyi,még regélhetnék az animék reálistalanságáról és média sarokba állitó-bóditó trükkjeiről de elég hosszu lenne és nincs is hozzá kedvem. Remélem meg értettél...
2/3 anonim válasza:
Animéje válogatja, én pl. azok közül amiket láttam erre nagyon kevés példát láttam csak, de még shounen-ek között se olyan gyakori.
Pl. Narutoban sincs senkinek se kockahasa, még Sasukenak se :P
Más kategoriában pedig ez mégritkább (romantikus, dráma, horror stb...).
Persze az agyatlan shounenekben ez a "menő", de olyanokat nem is nagyon nézek (hakuto no ken, dragon ball stb...)
3/3 A kérdező kommentje:
Világos így nagyjából értem :)
Köszönöm
2015. aug. 5. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!