Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mi lehet a magyarázat hogy nekem csak a nyugdíjas korú férfiak bókolnak?
Figyelt kérdés
Kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy lesz valaha is egy normális korombeli, akinek tetszem. :(
21L
2020. júl. 13. 12:30
11/15 anonim válasza:
9,10
Ha olyan gyakorisággal betalálnának a bókoló öreg nénik (bácsik.. mert köztük sem olyan ritka a meleg), mint egy átlagos fiatal lányt, nem így gondolkodnál.
12/15 anonim válasza:
11, én mindig is sokkal jobban el tudtam beszélgetni és sokkal több kedvességet kaptam idős néniktől, mint a korombeli lányoktól, szóval ez nem igaz! Pesten ha eltévedtem, nem bírtam korombeli lánytól útbaigazítást kérni mert levegőnek nézve elmennek, mintha leprás lennék. Az idős nénik mindig segítenek! Erről ennyit.
13/15 anonim válasza:
12 Mindenért a mai nők hibásak, mert nem téged akarnak. Bezzeg régen. A tipikus vesztes hibáztatás.
14/15 anonim válasza:
13, jaja, minden férfi csak dugni akar, a tipikus vesztes hibáztatás.
15/15 anonim válasza:
13, mi az, hogy nem engem akarnak? Egy tetves útbaigazítást szerettem volna kérni, nem feleségül venni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!