Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arra mi lehet a magyarázat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra mi lehet a magyarázat hogy nekem csak a nyugdíjas korú férfiak bókolnak?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy lesz valaha is egy normális korombeli, akinek tetszem. :(

21L

2020. júl. 13. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9,10

Ha olyan gyakorisággal betalálnának a bókoló öreg nénik (bácsik.. mert köztük sem olyan ritka a meleg), mint egy átlagos fiatal lányt, nem így gondolkodnál.

2020. júl. 13. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
11, én mindig is sokkal jobban el tudtam beszélgetni és sokkal több kedvességet kaptam idős néniktől, mint a korombeli lányoktól, szóval ez nem igaz! Pesten ha eltévedtem, nem bírtam korombeli lánytól útbaigazítást kérni mert levegőnek nézve elmennek, mintha leprás lennék. Az idős nénik mindig segítenek! Erről ennyit.
2020. júl. 13. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
12 Mindenért a mai nők hibásak, mert nem téged akarnak. Bezzeg régen. A tipikus vesztes hibáztatás.
2020. júl. 13. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
13, jaja, minden férfi csak dugni akar, a tipikus vesztes hibáztatás.
2020. júl. 13. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13, mi az, hogy nem engem akarnak? Egy tetves útbaigazítást szerettem volna kérni, nem feleségül venni őket!
2020. júl. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!