Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a magyarázat erre?
26 éves nő vagyok,igényes,csinos,gondoskodó.Ennek ellenére a kutyának nem kellek,csak szexre.
Van egy kolléganőm,aki már 37 éves,férjnél van,van rajta kb 5 kg túlsúly,és nagyon "nemtörődöm" típus,Minden pasi őt akarja,pedig nem egy szépség,elég idős is(mondjuk ez nem látszik rajta,30-nak néz ki).A fiatal,és az idősebb pasiknak is bejön...
Nagyon antiszoc,állandóan pofákat vág mindenre/mindenkire.
Hogy lehet,hogy egy ilyen nő népszerűbb,mint pl én?
Nem jár szoknyába,nem is sminkeli magát...
Azért ez elég igénytelen hatást kelt szerintem.
A gondoskodóból és az állandóan kedvesből nekem egy kedves ismerős képe jön le, akivel szívesen beszélgetek, de nem akivel együtt lennék. Felnőtt emberek vagytok, nem kell senkit óvni és hazug viselkedéssel édesgetni. Valószínűleg jobban kéne adnod magad és bátrabban viselkedni, több, nőies flörtöléssel, jóval kevesebb baráti gesztussal.
A pofavágó nővel nem kell foglalkozni, nem kell senkivel versenyezni. Amúgy is, értelmes ember nem fog leállni egy magát dámának hívő nővel, akinek olyan a képe és úgy reagál állandóan, mintha citromot zabálna.
Attól nem vagy igényes, hogy a festékboltot magadra borítod s kiraksz mindent kirakatba, mint egy elfuserált hivatásos, sőt...pfff.
Ilyen meglátásod után már én is a munkatársnődet kedvelem látatlanban:))
Soraidból vélve kegyetlenül sznob vagy s kegyetlenül görcsös személyiség, tele megfelelési kényszerrel.
S csodálkozol, hogy csak szexre kellesz? Mert csak arra lehet veled lenni.
Talán add magadat, valódi énedet s ne a megfelelni akarót.
Néha lehetnél természetes is, mert hát ha szép az arcbőröd, mi a fenének a kencefice???
Kolléganőd, azért érdekes, mert van egyénisége s stílusa.Őt lehet hova tenni s kedvelni-utálni, de te csak a megfelelő vagy trendnek meg mindenkinek...tömegcikk, unalmas kb.
Azt ismered talán, hogy a külső megfog a belső megtart remélem...most már;)
"Ennek ellenére a kutyának nem kellek,csak szexre."
Túl jó pasit akarsz. Ennyi. A többi csak körítés.
Na ugyan ez a helyzet a férfiéknál is. Ha nem vagy flegma tuskó g3ci a nőkkel akkor a kutya se vesz észre.
Különben Én pedig értékelem ha valaki próbál mindig kedves lenni.
6
Állj egy kicsit üresbe.
Tévedésben vagy, mert a példád a tahókra jellemző, akik meg is kapják a plázamacájukat...zsák & folt.
Aki kedves, de ki is tud állni magáért-másért, azt észreveszik.
De a bátortalan kedvesektől hamar frászt lehet kapni báár emberre válogatja, de mint az élet mutatja, nem tévedek...sokat.
Ne értsd félre, megbecsülendőek, de kapcsolatban gyilkos tud lenni ez az állandó jelenség.
7
Ki tudok állni magamért, ezzel nincs is gond, meg is van a véleményem a dolgokról, teszek a céljaimért stb.
Csak valahogy nem tálaltam magamnak egy lányt se egy jó ideje. És csak az a hibám hogy válogatós vagyok meg nem vagyok tahó fsz:D
8
Akkor ne válogass annyit, adj esélyt többeknek, mert máskülönben te sem vagy különb egy kedves s sznob faxnál;)
9
De ha egyszer úgy érzem hogy nem tudnék mellette lenni akkor mi legyen?:D abból hamar szakítás lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!