Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi a magyarázat?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy a tinder nem a társkeresés csúcsa, viszont úgy vagyok vele, hogy adok neki egy esélyt. Átlagosnak tartom magam, ennek ellenére még vállalható mennyiségű matchem is összejött. Nyílván ebből van pár kuka, aki kb csak önbizalom növelés miatt van fent. Viszont azt nem tudom megérteni, hogy, ha valakivel sikerül akár több napon keresztül értelmesen beszélgetni, sőt még arra is igent mond, hogy találkozzunk, miért tűnik el utána szó nélkül? Többször jártam így, hogy egyszerűen nem válaszol többet, pedig semmit bunkóságot nem írok. És ebben nem a visszautasítás a bosszantó főleg, hanem, hogy tiszteletlenségnek érzem, ha már veszem az erőfeszítést, hogy írok neki, próbálok érdeklődő lenni, tiszteljen már meg annyival, hogy odaírja, sajnálom, nem érdekelsz.2020. júl. 25. 20:46
1/9 anonim válasza:
Sokan ál profillal vannak fent.
Szépen elbeszélgetsz velük, de amikor komolyra fordulna a dolog, jönne egy személyes találkozás, akkor kénytelenek lelépni.
2/9 anonim válasza:
Én a társkeresés csúcsának tartom, mivel párommal tinderen jöttünk össze:D Amúgy szerintem ezek a lányok semmi komolyat nem akarnak tőled, vagy éppen mással beszélgetnek helyetted. Nekem is volt, hogy ritkábban írtam vissza a fiúknak vagy nem colt szimpatikus, de bennem volt annyi gerinc hogy közöltem velük. Ha nem jönne össze a tinder, akkor baráti körből esetleg tudnál ismerkedni:)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi, és #2, ha már itt tartunk, szerinted mi kell az ideális profilhoz? Mennyire hosszú bio, hány db és milyen jellegű kép?
2020. júl. 25. 21:11
4/9 anonim válasza:
Mondd, miért szívatod magad a társkeresőkön lévő nőkkel? Ennél nagyobb baromságot nem is tehetnél, társkeresés szempontjából.
5/9 anonim válasza:
Velem ilyen még sosem fordult elő, bár én csak külföldiekkel ismerkedem ott és ők ilyet sosem csinálnak. Nagyon jól elbeszélgetünk, kontaktot cserélünk és találkozunk.
6/9 anonim válasza:
2 vagyok. Nekem annyi volt kitéve, hogy mi a keresztnevem, hol lakok és hogy sportolok. Tegyél fel vagy 4 képet magadról amiről te saját magad látod vissza (mosolygós vagy ilyesmi) :D
7/9 anonim válasza:
4: Ha személyes kapcsolatokon keresztül 0 lehetőség van, akkor mégis mi a kénkövet csináljon, mint társkeresőzik? Társkeresőn meg a társkeresőkön lévő nők vannak, értelemszerűen.
8/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem tartom hülye ötletnek a társkeresőt, elvégre "ott mindenki komoly kapcsoltatot keres", nem? Nyilván csak adok neki egy esélyt, mert elég limitáltak a lehetőségeim. Baráti társaságban sincs nagyon mód rá
2020. júl. 26. 08:21
9/9 anonim válasza:
#8 sajnos csak elvileg. A többség bizony a párja mellől nyomja a társkeresőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!