Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi az a randi? Ide...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a randi? Ide még írok valamit mert a gyk nem engedi ki a kérdést mert túl hosszú a magyarázat és rövid a kérdés, de igazából csak azzal foglalkozzatok ami fent van.

Figyelt kérdés
Mitől lesz randi egy randi? Ha egy lányt elhívok találkozni és mondjuk beülünk egy étterembe az már randi? És egy randi előtt tudnia kell egy lánynak, hogy tetszik nekem, vagy az első randin kell megtudnia? Vagy még akkor sem? Nem tudom hogy működnek ezek a dolgok mert nincs sok sikerem a lányoknál, de most talán alakul valami(vagynem:( ) és nem tudom mi is számít randinak vagy hogy is kell kinéznie. 17/F

2020. júl. 25. 02:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Randi lehet bármi, akár egy séta a parkban, egy fagyizás, vagy sütizés. Szerintem attól függ, hogy érzitek magatokat együtt :)
2020. júl. 25. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A randit én egy sima baráti beszélgetéssel hasonlítanám össze.

Minden találkozás lehet randi, aminek a célja nem barártság, hanem párkapcsolat vagy szexuális kapcsolat kialakítása a másik féllel.

Egy séta, egy kávézás, egy padon való üldögélés, egy kirándulás éppúgy lehet randi is és barátkozás is, a motiváció, a cél teszi a különbséget.

2020. júl. 25. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Randi az, amikor párkapcsolat kialakítása céljából találkozol valakivel.
2020. júl. 25. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik a lány és szeretnéd jobban megismerni ezért találkozol vele.
2020. júl. 25. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Helló.

"És egy randi előtt tudnia kell egy lánynak, hogy tetszik nekem, vagy az első randin kell megtudnia?"

Én (sok év tapasztalata után) azt tudom javasolni, hogy konkrétan mondd el a lánynak, amikor elhívod, hogy RANDIZNI akarsz vele.

Ennek a következő előnyei vannak:

1. Mindjárt tisztázod, hogy nem a jóbarátja akarsz lenni, hanem tetszik neked, és kapcsolatot vagy szexet akarsz tőle. Így elkerülöd a kellemetlen meglepetéseket (pl ilyen: én azt hittem, hogy csak haverkodni akarsz velem <--mondja a csaj a találkozón, amiről te azt hitted, hogy randi, de ő nem).

2. Ha egy csaj igent mond, amikor kifejezetten RANDIra hívod, akkor biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki, legalább ezt nem kell találgatnod. Innentől már csak arra kell figyelned, hogy nehogy elszúrjál valamit, egyébként nyert ügyed van.

3. Egy csajnak alapból imponál, hogy vagy olyan bátor, hogy azzal, hogy RANDIra hívod, alapból kimondod, hogy tetszik neked. Ez plusz pont a lányoknál, szeretik, ha egy fiú határozott, nem szarakodik.

4. Barátzóna elkerülése: ez hasonló az 1-esel. Csomó találkozó úgy sül el, hogy a csaj azt mondja, hogy legyetek csak barátok. Ha a csaj tényleg tetszik neked, és még nem tapasztaltad, akkor elmondom, hogy iszonyat szívás, ha belemész egy ilyen "barátságba". Ha a csaj komolyan is gondolja, akkor igazán komoly lelki szenvedést tud okozni, hogy "barátilag" közli, hogy mennyire tetszik neki az X srác, rosszabb esteben még meg is kér, hogy hozd össze vele. (Velem ez konkrétan megesett, azóta ha egy csaj, aki tetszik, barátkozni akar velem, akkor én "köszönettel" elutasítom.)

2020. júl. 25. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

A randi a randevú rövidítése és a 3. válaszolóval ellentétben én azt mondom, hogy jelentése simán csak találkozó, nem csak és nem feltétlenül romantikus értelemben, még ha jelentésmódosulásban ma szinte csak arra használják.

Helye és tevékenysége teljesen irreleváns, mert attól lesz randi a randi, hogy megbeszéltetek egy mikor-hol talit, amelyen meg is jelentek mindketten.

Az 5. válaszban van némi igazság azzal, hogy az a legjobb, ha nyílt vagy és előre tisztázod romantikus szándékaidat, a fiú-lány barátság ilyen kategorikus visszautasításával viszont nem értek egyet, az én saját tapasztalomból: nekem - lányként - mindig több fiú barátom volt, mint barátnőm, és bár tudtam, hogy mást is akarna, akkor még nem álltam készen másra, ám később éppen az ilyen jól megalapozott őstinte barátságból születhetnek a legmélyebb, akár életre szóló párkapcsolatok, ahogy nekem is azok voltak a legkomolyabb kapcsolataim a leghosszabb ideig, akiknél azt éreztem, hogy nem csak a bugyimba akar azonnal bejutni, hanem én is érdeklem és beszélgetni és hülyéskedni is tudunk együtt. Egy lány szemszöge...

Ettől még határozottan nyílt és őszinteség párti vagyok mindkét fél részéről, pont azért, hogy ne legyenek kellemetlen meglepetések egyik félnek sem.

Nyugodtan elhívhatsz randizni olyan lányt is, aki netán nem kifejezetten tetszik neked kívülről, ám valami miatt felkelti az érdeklődésed, ezzel egyrészt magad is gyakorolhatod a randira hívás és randizás gyakorlatát, hogy gördülékenyebben menjen, no meg azoknak a lányoknak is iszonyat segítesz önbizalomban, akiket tán kevesebben hívnak el randizni... Win-win! ;) És persze sosem árthat, ha jobban megismered az ellenkező neműeket... ;)

Hajrá! :)

2020. júl. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!