Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekes, de hátha van rá magyarázat?
Szóval 21 éves fiú vagyok, interneten össze ismerkedtem egy lánnyal (16), jókat beszélgetünk, küldtünk egymásról képet is, stb.. 3 hete folyamatosan csak chat-eltünk. Én már az első két nap után úgy voltam vele, hogy találkozzunk, ne az interneten beszéljünk meg mindent. Nem ment bele nem tudom miért. Most úgy van, hogy fogunk találkozni, de ahhoz át kell menjek hozzájuk, mert a szülei meg akarnak ismerni engem, de a lánnyal még sosem találkoztam. Mondtam neki, hogy ez így nekem sok lenne, nem is látott még engem a lány, nem tudjunk milyenek vagyunk mikor ott állunk egymással szemben. És most ez még kellemetlenebb lesz, hogy ott lesznek még a szüleik is. Akik meg érdeklődnek felőlem, így a randi napja közeledtével. Áhh... De lemondani se akarom mert már 3hét is eltelt azóta.
Miért akar bemutatni a szüleinek nem értem? Miért nem jó ha az első találkozás kettesben töltjük?
Mindenkinek köszönöm,megy a zöld pacsi. :D
Amúgy az a helyzet, hogy pont a mai napon fogok lemenni hozzájuk.. A találkozó összes permutációja lejátszódott már a fejemben. Majdnem annyira izgulok mint mikor érettségi előtt van az ember.
Volt már barátnőm, mutatott is be a szüleinek, de ott eltelt pár hónap az első randi és a bemutatás között. Ezzel csak annyit akarok, hogy vegyek virágot anyukának, bort apukanak avagy sem? Nem tudom, ha nem így találkoznánk, akkor természetesen vennék....
Szia. Nekem is volt egy internetes ismerkedésem és találkozásom. Fuuuuu nagyon gáz volt ott állni egymás elött. Emlékszem nem mertünk semmit csinálni. Még csak egymásra sem nézni. Ennél az lett voltna a keményebb ha valamelyikünk szüleinél sátraztunk volna.
Mindenképp szólj a kiscsajnak hogy idő kell amíg feloldódtok. És nem a dolog mellett szól ha szülők is vannak a képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!