Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megmagyarázzam, miért blokkoltam a közeledését korábban?
Van egy lány, megtudtam, hogy tetszem neki. Sőt, ő is rájött, hogy én ezt tudom. Mindennek ellenére ignoráltam a dolgot és ez elég rosszul esett neki, egyértelmű elutasításnak gondolhatta. Megérzésem szerint ettől azt érezte, hogy nem elég jó hozzám.
Ez még éppen a járvány kitörése előtt volt. Ha az lecseng, újra fogunk találkozni.
Az igazság az, hogy valójában mindig is tetszett, de akkor nem volt megfelelő az alkalom, hogy kapcsolatot alakíthassak ki, hosszan tartó egészségügyi problémák miatt. Azóta már nincs ilyen akadály.
Nyilván ezt nem mondanám meg neki, hogy mi miatt, de szerintem tartozom neki annyival, hogy azt megmondjam, hogy akkor valamiért nem volt alkalmas. Máskülönben nem értené, hogy ezúttal miért akarok valamit mégis.
Szerintetek?
"ettől azt érezte, hogy nem elég jó hozzám."
Azért van ám önbizalom.. :D
2,3,4 - Jogos amit a 6-os mond, kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.
5 - Kicsit meg volt zuhanva az önbizalma az azt követő hetekben. Ez egy alkalmi eset volt. Ezek a történések hónapokat átívelően folytatódtak, az már egy komollyá érett szándék.
A #6 egy végleges elutasításról beszél. Kérdező, te pedig szeretnéd folytatni/újra kezdeni ezt a kapcsolatot.
Egyébként a hatos által írtakkal sem értek egyet, nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!