Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a jelenséget valaki nekem megmagyarázná? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Sziasztok!
24 éves srác vagyok és 3 éve szingli vagyok viszont rendszeresen próbálkozom nőknél. A legutóbbi ismerkedésem is kudarcba fulladt. Neten próbálkozom. Úgy néz ki az ismerkedésem hogy ráírok egy nőre és elkezdünk beszélgetni. Szimpatikusnak talál és sokáig nem húzom az időt egy találkozót kérek tőle. Viszont a drága hölgyemény napokkal a találkozó előtt hirtelen felszívódik. Többet nem jelentkezik és bármilyen üzenetet hagyok neki semmire nem reagál nagyon max elolvassa. Na most a legutóbbi kiszemeltem is így viselkedett.Megbeszéltük hogy ezen a hétvégén találkozunk és hirtelen felfüggesztette a facebook profilját instagrammon se találom szóval mindenféle előjel nélkül felszívódott. Mivel még csak most akartam személyesen Megbeszéltük hogy ezen a hétvégén találkozunk és hirtelen felfüggesztette a facebook profilját instagrammon se találom szóval mindenféle előjel nélkül felszívódott. Mivel még csak most akartam személyesen megismerni ezért más kontaktom nincs hozzá csak ezek a webes felületek. Azt vettem észre, hogy gyakran vagy az ex pasi kerül újra terítékre vagy gerinctelen ember módjára egyszerre több pasival ismerkedik és hirtelen összejött neki mással ezért gyakorlatilag rám nincs szüksége. Azt vettem észre, hogy gyakran vagy az ex pasi kerül újra terítékre vagy gerinctelen ember módjára egyszerre több pasival ismerkedik és hirtelen összejött neki mással ezért gyakorlatilag rám nincs szüksége.Na most rettentően kíváncsi lennék hogy miért történik velem mindig ez mikor az elején totálisan azt érzem hogy a nő is meg akar ismerni és nem én erőlködök illetve nagyon nyomulni sem szoktam.Több ember egybehangzó véleménye az, hogy nagyon aranyos arcom van illetve kellemes összhatást keltek szóval még azt se tudom nagyon elképzelni hogy a külsőmben lenne valami kivetnivalójuk amit nem mernek megmondani.Szívesen társalgó ember vagyok akivel bármiről el lehet beszélgetni és mindenről van is véleményem.Szóval nem tudom hogy mit hibázok de ez már nem az első. Egyébként nemrég költöztem haza külföldről ezért választottam a webes felületet mint ismerkedési mód. Jelenleg nem túl széles a baráti köröm.
1.: NE neten próbálkozz!
2.: MILF-eket hajts!
Én sem értem azt, hogy miért lenne gerinctelenség az, hogy több emberrel ismerkedsz..
Azt még megértem, hogy az a bajod, hogy találkát szerveztek, majd felszívódnak, az tényleg rossz húzás.
1 kérdés. Azt mégis honnan tudod, vagy miből vetted észre, hogy ex miatt, vagy más pasik miatt történt? Pláne ha le is tiltottak és nem hallottál semmit a lányról, akkor elég nehéz elképzelni, hogy erről tudomást szerezz. Nekem ez nem világos, hogy akkor meg honnan vetted, hogy az ex miatt hiúsult meg a randi....
Szerintem nem kéne ilyen teóriákat gyártani fejben, maradjunk annyiban, hogy nem ismered az okot. Megtörténhet az is, hogy a randi szervezés után valami rosszat mondtál, ami elijesztette a lányt s meggondolta magát.
Miért írogatsz ismeretlen nőkre facebookon,instagramon? Én alapból tiltom az ilyen idiótákat,nem arra valók ezek az oldalak,hogy ismerkedjek másokkal. Tinderen vagy más oldalakon miért nem próbálkozol? Azok direkt ilyen célra vannak.
Valószínűleg semmit sem szeretnének tőled,csak unatkoznak és jó időeltöltés veled beszélgetni.
Nem azt mondtam hogy letiltott hanem hogy korlátozta a fiókját de volt olyan eset is hogy szimplán csak nem írt vissza így megtudtam nézni a profilját és későbbiekben hirtelen kapcsolatban lett.
Ja és rohadtul nem Facebookon vagy instagrammon próbálkozok ha nem erre szakosodott oldalakon csak a későbbiekben átmegyünk a kettő közül valamelyikre mert ott egyszerűbb beszélgetni
Minél hamarabb térsz rá a lényegre, annál nagyobb az esély, hogy simán eltűnik a másik személy.
Nekem pl. volt egy csaj, aki azt írta pár üzenet után, hogy törölni akarja magát az appról, és már messengeren esett le, hogy mennyire "problémás"... 😀 persze még az is rá, hogy nem is törölte magát, csak ürügy volt, hogy magához "húzzon" vagy fogalmam sincs.
Itt én tűntem el az említett módon (bár jogosnak érzem), de példaként láthatod, hogy amíg nem alakul ki az erős szimpátia, addig nem szabad eltérni az adott társkeresőtől, vagy legalább is nem szabad beleélni magad a második randiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!