Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a pasikkal?
Sziasztok.
20 éves szűz lány vagyok.
Már nagyon tanácstalan vagyok, és rengeteget gondolkodok, azért írok ide, hátha valaki tud adni pár jó tanácsot.
Most lett vége kedden egy kapcsolatomnak, ami 2 hónapig tartott. Ez volt az első párkapcsolatom. Petting volt köztünk, de szex nem. A fiú szakított velem egy utazás miatt. Az utazást választotta helyettem.
De még szokott írni nekem. Úgy beszélünk k, mintha semmi sem történt volna. Miért írogat, ha mind a kettőnk tudja, hogy úgyse tudnánk úgy beszélni, mint a barátok? Én képtelen vagyok rá úgy tekinteni, és úgy gondolom, hogy egyikünk se tud továbblépni...
A másik nagy problémám, hogy nem találok egy olyan srácot, aki normális, okos, és nem eleve 100 km-rel odébb lakik. A társkeresési oldalak többségével így járok.
A bulikkal pedig az van, hogy sajnos nincs kivel mennem, egyedül pedig nem szeretnék.
A munkahelyem szintén kilőve, mert ott főleg nők dolgoznak.
Egyszerűen fogalmam sincs, hogy lesz nekem valaha is egy normális párkapcsolatom. Nagyon nem szeretek egyedül lenni. Arra lenne szükségem, hogy valakit (fiút) tudjak szeretni, és aki viszont szeret.
Oké, még nagyon friss a szakítás, nyilván szeretném meggyászolni, de ezeken gondolkodok.
Kérlek segítsetek. Normális válaszokat szeretnék kérni. Mindenkinek válaszolni fogok.
Köszönöm előre is, annak aki segít és ellát pár jó tanáccsal.
A frici egyszerűen csak lógva tart, hogy az utazàs utàn nedves, reménykedő suncussal vesd oda magadat.
Ettől függetlenül javaslom, h légy nyitott, de nyugodtan legyél bizalmatlan is. A szàj hazudik, a tettek nem.
Nyilván nem olyan körökben mozog ami tele van jelöltekkel. Különben nem a neten ismerkedne.
Ki is hallani a kérdéséből, hogy el van keseredve. De 20 évesen még nem kell pánikolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!