Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt a jelenséget valaki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a jelenséget valaki nekem megmagyarázná? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves srác vagyok és 3 éve szingli vagyok viszont rendszeresen próbálkozom nőknél. A legutóbbi ismerkedésem is kudarcba fulladt. Neten próbálkozom. Úgy néz ki az ismerkedésem hogy ráírok egy nőre és elkezdünk beszélgetni. Szimpatikusnak talál és sokáig nem húzom az időt egy találkozót kérek tőle. Viszont a drága hölgyemény napokkal a találkozó előtt hirtelen felszívódik. Többet nem jelentkezik és bármilyen üzenetet hagyok neki semmire nem reagál nagyon max elolvassa. Na most a legutóbbi kiszemeltem is így viselkedett.Megbeszéltük hogy ezen a hétvégén találkozunk és hirtelen felfüggesztette a facebook profilját instagrammon se találom szóval mindenféle előjel nélkül felszívódott. Mivel még csak most akartam személyesen Megbeszéltük hogy ezen a hétvégén találkozunk és hirtelen felfüggesztette a facebook profilját instagrammon se találom szóval mindenféle előjel nélkül felszívódott. Mivel még csak most akartam személyesen megismerni ezért más kontaktom nincs hozzá csak ezek a webes felületek. Azt vettem észre, hogy gyakran vagy az ex pasi kerül újra terítékre vagy gerinctelen ember módjára egyszerre több pasival ismerkedik és hirtelen összejött neki mással ezért gyakorlatilag rám nincs szüksége. Azt vettem észre, hogy gyakran vagy az ex pasi kerül újra terítékre vagy gerinctelen ember módjára egyszerre több pasival ismerkedik és hirtelen összejött neki mással ezért gyakorlatilag rám nincs szüksége.Na most rettentően kíváncsi lennék hogy miért történik velem mindig ez mikor az elején totálisan azt érzem hogy a nő is meg akar ismerni és nem én erőlködök illetve nagyon nyomulni sem szoktam.Több ember egybehangzó véleménye az, hogy nagyon aranyos arcom van illetve kellemes összhatást keltek szóval még azt se tudom nagyon elképzelni hogy a külsőmben lenne valami kivetnivalójuk amit nem mernek megmondani.Szívesen társalgó ember vagyok akivel bármiről el lehet beszélgetni és mindenről van is véleményem.Szóval nem tudom hogy mit hibázok de ez már nem az első. Egyébként nemrég költöztem haza külföldről ezért választottam a webes felületet mint ismerkedési mód. Jelenleg nem túl széles a baráti köröm.

2020. szept. 3. 08:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

"Én sem értem azt, hogy miért lenne gerinctelenség az, hogy több emberrel ismerkedsz.."

Én se értek valamit, viszont a te kommetedben. Amikor egy nő szomorkodik, hogy a pasi akivel ismerkedik, otthagyja egy másik nőért, az miért baj? Hiszen az a pasi csak 3 nővel ismerkedett, majd összejött a legjobb sunával, miért szokták szidni őt, hogyha a másik kettővel megszakítja az ismerkedést?

2020. szept. 3. 13:26
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 Én sem értek valamit. Mégis hol állítottam a kommentemben, hogy baj lenne?-,-

Pls vitatkozz valaki mással, aki szerint ez baj, mert én ezt sehol sem írtam, már boccs....

2020. szept. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!