Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az hogy ronda vagyok jó magyarázat arra hogy miért nincs barátnőm? 26F

Figyelt kérdés
Nem is volt még sosem.
2021. jan. 17. 08:47
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
és azt hozzátenném hogy nem csak ronda, hanem vékony, magas, esetlen is vagyok
2021. jan. 17. 08:50
 2/18 anonim válasza:
44%
Tizenéves fejjel így gondolkodni oké, de te már kiöregedtél ebből.
2021. jan. 17. 08:53
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem, csak kifogás. Csomó módszer van, amivel jelentősen javíthatnál a megjelenéseden, ezt nyilván te is tudod, csak lusta vagy hozzá.

Kezdj el edzeni, az rengeteget tud dobni egy férfin.

Találd meg a hozzád legjobban illő frizurát/szakállat/szemüveget/ruhát stb.

Az esetlenség szerintem figyelmetlenség, szóval legyél körültekintőbb, figyelj jobban a mozdulataidra stb.

25/N

2021. jan. 17. 08:55
 4/18 anonim ***** válasza:
25%
Jó magyarázat.De ha csajt akarsz,változtass magadon.
2021. jan. 17. 08:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Régebben jártam edzeni amúgy (19-22 éves koromig), de drasztikus változást nem hozott. Amikor elkezdtem akkor olyan 65 kg voltam, aztán sikerült eljutnom olyan 85 kg-ig, de szerintem úgy is szarul néztem ki mert nagyon aránytalan a testfelépítésem pl. lábaimra hiába edzettem, alig fejlődött, elég vékony maradt a vádlim, ami miatt nagyon hülyén nézek ki. Most meg már nem is lenne időm járni (és nyitva sincsenek konditermek a vírus miatt).
2021. jan. 17. 09:03
 6/18 anonim ***** válasza:
12%

Amiatt butaság abbahagyni, mert vékony maradt a vádlid. +20 kg izom jelentős változás. Otthon is lehet edzeni. :)

Küldj magadról képet.

3. vagyok.

2021. jan. 17. 09:10
 7/18 anonim ***** válasza:
45%
Az a baj, hogy nagyon látszik valakin, ha önbizalom hiányos és nincs megelégedve magával stb. És ez kisugárzik, ezért mások számára nem leszel túl vonzó. Valahogy próbálj a pozitív tulajdonságaiddal foglalkozni és megszeretni magad. Hogyan tudna belédszeretni valaki, ha te sem szereted magad?
2021. jan. 17. 09:10
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Vannak cuki, közhelyes és álszent válaszok. Olvashattál párat.

Az igazság az, hogy igen, simán lehet, hogy azért nem találsz társat, mert ronda vagy. Nekem is van olyan ismerősöm, aki egyszerűen ronda. Lassan 30 lesz és egész életében 1 randit tudott összehozni. És, az a lány is, csak sajnálatból mondott igent.

2021. jan. 17. 09:30
 9/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem csak izomból állt az a +20kg de nem híztam el meg nem is észrevehető hogy edzeni jártam, mivel nagyon magas vagyok és ahhoz képest a jelenlegi súlyom (80kg) nagyon karcsú.

2021. jan. 17. 09:30
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Azért csak feküdj neki a sportnak, nem árt! Az egészségnek mindenképpen jót tesz, és ha erősödsz, fejlődsz, azt érzed Magadon és magabiztosabb is leszel akaratlanul. Több leszel a saját szemedben, és az érezhető lesz a kisugárzásodon, ami mindenképpen pozitívum. Egy összeszedett fizikumú (és itt nem gyúrósjózsira gondolok, csak ne legyél szétcsúszva), határozott fickó vonzó a nőknek, még, ha nincs is valami sármos feje. A magasságod eleve négyes találat a genetikai lottón.
2021. jan. 17. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!