Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vannak incel férfiak, azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vannak incel férfiak, azok nem találnak incel nőt?

Figyelt kérdés
Nem magam miatt kérdezem csak nem értem ezt a siralmat.
2021. jan. 16. 08:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hat eleg keserves lehet helyzetük
2021. jan. 16. 11:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az az ember akinek nincs kisugárzása.. annak nincs onazonosagaval tisztaba ezert magabiztosaga onismeret nelkul meg kudarcok erik igy folyamat ujra es ujra jatszodik
2021. jan. 16. 11:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ezt hivnank Sziszifuszi személyiségnek..
2021. jan. 16. 11:32
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Az incelnek nevezett emberek (és itt most nem a radikálisokra gondolok) hibája csupán annyi, hogy gyerek, illetve fiatal korukban nem kapták meg a megfelelő férfi és női mintákat, ezért megfelelni sem tudnak neki. Talán túl liberálisan, vagy épp konzervatívan nevelték őket, esetleg a szüleik maguk sem voltak alkalmasak mintának. Rengeteg ilyen van, mert a korábbi generációkon még volt egy mesterséges nyomás a párkapcsolat kialakítására, így sok olyan ember összejött, akik a mai világban egyedülállóak lennének. A csonka családok szintén probléma, mert a nagy részük nem alkalmas az egészséges férfi/női minta átadására. Az ilyen családban felnövő gyerekek pedig csak a szerencsében bízhatnak.
2021. jan. 16. 11:43
 25/26 anonim ***** válasza:

De baratno helyett a nyelvtankonyvet olelgetem, es a vesszo billentyuvel is jo baratsagot apolok :)

36F incel

2021. jan. 16. 12:43
 26/26 anonim ***** válasza:

#24: "Rengeteg ilyen van, mert a korábbi generációkon még volt egy mesterséges nyomás a párkapcsolat kialakítására, így sok olyan ember összejött, akik a mai világban egyedülállóak lennének."

Így van! Ezt nem érti meg senki, hogy a keresztény értékrend miatt kitenyésztett a társadalom több generációnyi bétát, aki csak azért tudott szaporodni, mert egy nő mellészegődött, nehogy vénlány legyen belőle.

És akárcsak a kopaszodás, ami anyai ágon öröklődik és mégis csak a férfiakat sújtja, itt is valami hasonló alakulhatott ki.

És meg is van a magyarázat, az alfaság nem egy bináris génkapcsoló, ami vagy van, vagy nincs, hanem olyasmi, mint a melanin szint. Ahol a skála egyik vége a szudáni néger a másik pedig az albínó és a kettő között egy csomó, de ettől még hiába cseszegeti a vörös szeplőst meg a tejfölszőkét a kreol spanyol, hogy

"Csak önigazolást keresel, méghogy napallergia! Cöh... Kifogást gyártani könnyű, nem szabad elsőre kint feküdni az egyenlítői tengerparton, fokozatosan, de próbálkozni és egyre barnább leszel... És hiába mondasz nekem bármit, nincs "de", ezek csak kifogások. Ismerek egy kiköpött olyan srácot, aki akár az ikertestvéred is lehetne, Pablonak hívják, annyi a különbség, hogy ő alacsonyabb tőled és még vékonyabb is, de ma már barnább, mint én... És tudod mi volt Pablo titka? Hogy nem adta fel, amíg én otthon gépeztem, addig ő kint napozott tavasztól őszig, télen meg nem rinyált, hanem szoliba járt. Még mikor hatodszorra operálták le róla a bőrrákot sem adta fel, nem kifogásokat keresett, mint a magadfajta, hanem ment előre és most a melanin szintje sokkal magasabb, mint az enyém..."

Kb. ugyanez, mikor meg akarják magyarázni, a tutit így ismeretlenül, látatlanul, mikor a barátzónás lányok sem értik, hogy mi a baj velünk. Egyszerűen hiányzik a kémia.

Ezt pedig nyilvánvalóan nem fogják kutatni, mert Hitler óta tiltólistás terület minden olyan, ahol embereket genetikailag megkülönböztetünk ilyen mértékben. Embert is rég lehetne klónozni vagy speciális mutánsokat előállítani, de az is nemzetközileg tiltott.

2021. jan. 19. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!