Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak incel férfiak, azok nem találnak incel nőt?
Nincs ilyen, hogy incel. Bárki lejjebb adhatná a szintet, de annak mi értelme lenne? Akár egy átlagosnak tűnő férfi, akivel kb úgy tűnik minden rendben van (tanult ember, munka, hobbi, ápolt stb) és azt mondja, nem kell a nőknek. Persze, biztosan lenne olyan akinek kellene, de nyilván nem egy lepukkant nőt akar, vagy éppen vannak olyan kritériumai amik miatt szűkülnek a lehetőségei (nem dohányzó, gyerektelen, korban hozzá illő stb)
Én nőként ugyanezt tapasztalom meg, csak pepitában. Szexre rengeteg embernek kellenék. A társkeresőn az ilyenek szó szerint elárasztottak.
De én nem ezt keresek, hanem kapcsolatot. Na, ott ugyanúgy az volt, hogy nyilván, mivel nő vagyok nekem könnyebb, mert rám írnak, de kik? Olyanok akikkel semmi közös nem volt bennünk. Mit kezdjek egy tetovált, sör mellett pózoló pasassal aki dohányzik? Mit kezdjek olyannal aki fizikailag konkrétan taszítana? És itt most nem arról van szó, hogy mennyire válogatós vagyok, eddig minden pasim átlagos volt, nem is vágyom többre, de akárki akkor sem kell és ezzel a férfiak is így vannak szerintem.
Az incelség valójában egy ostoba bélyeg, amit egyes emberek magukra sütnek és büszkén mutogatnak. Nézd csak, nem kellek senkinek. Hazugság. Az esetek többségében hazugság. Kellenél te, a kérdés, hogy kinek és mire.
És nem, senkinek sem kell lejjebb adni. Társat találni nehéz mindkét nemnek.
Jól írja az első. Incel nem attól lesz valakiből, hogy nem talál párt, hanem hogy emiatt elkezdi gyűlölni a másik nemet, összeesküvés-elméleteket gyártani róluk. Lásd az incelek hárompólusú világnézetét, mesz szerint vannak:
-Buta, pénzéhes, felszínes nők.
-Gazdag, jóképű, kigyúrt, bunkó, agresszív, rosszindulatú, erkölcstelen alfák.
-Ártatlan, patyolattiszta, erkölcsös, kedves, rendes, szent jófiú incelek.
Ezt így nehéz megfogalmazni. Vannak dolgok, amik nem zavarnak. Nem baj, ha nem túl magas, csak nálam legyen magasabb, ami nem nehéz. Nem baj ha kopaszodik, már nem vagyok fiatal, a célkorosztályomra ez jellemző, de amúgy fiatalon sem zavart. Erről végülis nem tehet senki. Nem baj ha van egy kis túlsúly, pocak, de legyen mellette mozgékony, sportos életvitelű, én is az vagyok. Viszont a férfiatlan férfiak külsőtől függetlenül nem vonzanak. A buta férfiak még kevésbé. Egy intelligens, sziporkázó, humoros beszélgetés fel tudja kelteni az érdeklődésemet. Ha valaki nem olvas, nem művelt, akkor nem érdekel.
És legyen ápolt, jó illatú, öltözzön az alkatának megfelelően, egy férfi számára ez nem olyan nehéz. Olyan kiábrándító amikor bambán bámul a kamerába, a pocakja szinte kilóg a pólóból, és úgy áll ott, mint egy óvodás. Nem tud egy értelmes levelet megfogalmazni, unalmas ember és nincs benne semmi plusz ami bárminemű érdeklődést felkelthetne. És ha kedvesen elutasítom, azt hiszi, azért mert túlsúlyos,vagy mert kopaszodik. Nem. Jöttem már össze túlsúlyos és kopaszodó férfival, akivel őrült jókat beszélgettünk.
Az a baj, hogy a legtöbb, magát incelnek vagy legalábbis sikertelennek definiáló ember megreked a külsőségeknél. Pedig a lényeg:
-nem diploma, hanem műveltség
-nem exhibicionizmus, extrovertáltság hanem valódi humor és stílus
-nem kigyúrtság, hanem egy ésszerű, mozgékony életmód
-nem jófiúság, hanem valódi kedvesség és rendesség
-nem rosszfiúság, hanem határozottság
-nem piperkőcség, hanem ápoltság
-nem gazdagság, hanem tartsa el magát és legyen normális munkája
Ugye az embernek a "sajat szintje" rombolja a legjobban a serulekeny kis egojat.
Fiatalkoromban sosem a sminkelt, noies discobabakat kerestem, mert tudtam, hogy az nem a szintem. Sot, nalam kizaro ok volt mindig is, ha valaki bulizni jar. Akik szoba se alltak velem, az a hoodie-s, kisse troger, elvont csajok, pedig szerintem ok a hozzamilloek. Akik szoba alltak legalabb velem, de friendzone-ba kuldtek, azok nem az en szintem, hanem a valamivel noiesebb, csinosabb nok. Az instacsajoknal lehet, hogy taroltam volna, de nem volt olyan no az ismerettsegi koromben, de nem is tartom magamhoz illonek oket.
36F incel
#9 Egy elvont, hoodie-s csajszinak egy hozzá illő elvont pasi kell. Ott belsőre még fontosabb, hogy hozzá illő legyél, lévén neki is van egy stílusa és ahhoz keres tettestársat.
Ha csak külsőre, stílusban vagy hozzájuk illő, azt ott ette meg a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!