Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak incel férfiak, azok nem találnak incel nőt?
"a férfiatlan férfiak"
Kik ők?
#11 Te is tudod, hogy ezt nehéz lesz körülírni, hiszen ebben van szubjektivitás is. Van nő, főleg az egyszerűbb szinten lévő nő, akinek elég egy jó, maszkulin külső, harsány viselkedés.
Egy intelligens nőnek más elképzelései is lehetnek ám. Egyszer egy alacsony, sovány, szemüveges pasas nyűgözött le teljes mértékben, mert ő volt akkoriban az egyetlen akivel már írásban és szóban is remekül kommunikáltunk, ahogy sétáltam mellette a randin, és beszélgettünk, már abból éreztem, hogy egy nyugodt, méltóságteljes kisugárzású ember. És bár nem egyeztek az elképzeléseink pár dolgot illetően, olyan lazán húzott be a vonzáskörébe, hogy nem tudtam neki ellenállni. És saját bevallása szerint neki sosem volt gond az ismerkedés, ha olyanja volt. Kellemes, férfias hangja volt, értelmes volt, mély gondolatokkal és kedves arca is volt, ha nem is volt egy szépség. Végülis a különböző elképzeléseinken bukott el a dolog, de oda voltam érte és nehezemre esett kiszállni. Előtte szinte csak nála magasabb, férfiasabb alkatú emberekkel randiztam, de sem viselkedésre, sem kisugárzásra nem voltak sehol őhozzá.
Amúgy az ex férjem is határozott volt, kinézett magának és megszerzett. Alacsony, csóró pasi volt,de szép szemű, kedves, intelligens. Ezekben a férfiakban az volt a közös, hogy egyik sem nyivákolt a magassága, alkata miatt, nem a nőket szidta, hanem elfogadta magát és élt a lehetőségeivel.
Azt hiszem, az a férfiatlan, aki nem fogadja el magát, aki meg akar felelni, akinek nincs egyénisége, nem érdekes és nem érzed azt, hogy öröm volt megismerni. És ezt most nem csak párkapcsolatra értem, hanem emberileg. Aki céltalan, picsog, másban keresi a hibát.
Látod kérdező jól látod, te nem érted, hogy egy ilyen lúzer, amilyennek magad leírod mitől ilyen szerencsés, hogy ragadnak rád a nők, az incelek meg ugyanez fordítva, hogy nem értik, hogy ők, akik teljesen normális életet élnek mégsem képesek összehozni egy kapcsolatot sem és nem értik.
Ugyanaz az érme két oldala.
Hat akkor az incelsegem oka, hogy nem talaltam meg a megfelelo celkozonseget. Lehet, a fullos instacsajoknal kellett volna probalkoznom :D
(Vagy az 50 eves, fogatlan, ukran ciganyasszonynal)
36F incel
Először is: az incel eredetileg olyan embereket (elsősorban férfiakat) jelentett, akik képtelenek párkapcsolatot kialakítani annak ellenére, hogy szeretnének. Általában csupán annyi probléma van velük, hogy nincs meg az a bizonyos szexuális kisugárzásuk, amivel vonzalmat tudnának ébreszteni a másik nem tagjaiban. NEM tömeggyilkosok, NEM nő/férfigyűlölők, NEM utálják az egész világot a sikertelenségük miatt és NEM hirdetik magukról, hogy ők mennyivel jobbak másoknál, akiknek történetesen összejött a párkapcsolat, de nem tudják megbecsülni. Nem előnytelenebb a külsejük az átlagnál és nem is csak szexet akarnak.
Viszont mint minden csoportnak, az inceleknek is van egy kicsi, de annál hangosabb és radikálisabb csoportja, akik tettei alapján aztán az összes incelt megbélyegzik (hasonlóan pl. az iszlám követőihez). Az ő női megfelelőiket hívják általában femceleknek vagy femináciknak, ők azok, akik már teljesen belekeveredtek az egyenlősdibe. Ha őket vesszük női inceleknek, akkor szerintem a kérdésed meg is lett válaszolva, mert egy ilyen nő tényleg senkinek nem kell, maximum a kinézetétől és a korától függően szexre.
Ha viszont az eredeti jelentésnek megfelelő incel nőkről beszélünk, akkor ők azért ha nem is az első körben, de találnak párt. Általában olyan közegben, ahol a személyiségükkel (és nem a szexuális kisugárzásukkal) tudnak kitűnni a többiek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!