Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne esélyem úgy ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem úgy ismerkedni nőkkel,hogy még otthon élek szülőkkel 30-as éveimben?

Figyelt kérdés
Teljes lakásbérlés nem jöhet szóba sajnos. Csak szoba vagy otthoni lakhatás. Tudom,hogy gáz,hogy még otthon élek de sajnos az anyagikat nem engedik meg,hogy béreljek egy teljes lakást és mellette rakjak is félre plusz még ismerkedjek is.

2021. jan. 15. 12:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Heti 6 napi munka 10-12 oranyi munka meg annyi faradt pillanat azert hogy megalapozam leendo csaladom alapjait.. nekem elmult 10 ev ezt jelentette
2021. jan. 15. 21:32
 42/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nincs szabadido, melozok ezerrel, max pihenni jarok haza, engem nem dobna fel a gyerekem mosolya
2021. jan. 16. 10:18
 43/50 anonim ***** válasza:
Nincs lakás, nincs nő. Egyszerű ez, mint az ágybasz@rás.
2021. jan. 17. 20:12
 44/50 anonim ***** válasza:

Fordítva nézzük! Ahogy én látom:

Nincs nő, nincs lakás. Minek lakás ha egyedül élnél benne?

Mi a büdös francnak jó?

2021. jan. 17. 23:38
 45/50 A kérdező kommentje:
Hát ha nőkkel ismerkedsz akkor elvárják,hogy legyen hova vinned őket fel, ha panelben laksz szülőkkel akkor oda nem kívánnak már 30+ son felmenni a nők. Én így látom. Vagy nem?
2021. jan. 18. 07:56
 46/50 anonim ***** válasza:

Hát ha te így állsz kérdező akkor gond egy szál se: egyértelmű hogy saját lakás kell ha tudsz nőt felvinni!

De én magamról beszélve nem látom értelmét, amikor a közelébe sem jutok soha annak se hogy felvigyek egyet, esélytelen, így a saját lakás is felesleges.

2021. jan. 18. 09:19
 47/50 A kérdező kommentje:
Biztos van neked is esélyed a nőknél, csak rosszaknál kopogtatsz nem?
2021. jan. 18. 09:56
 48/50 anonim ***** válasza:

Senkinél sem kopogtatok mert felesleges, pont a gyakori döbbentett rá mennyire az!

Ha csajozni akarsz szerezz lakást, ha már feladtad akkor teljesen felesleges, ennyi a lényeg

Mondom ezt 28 évesen

2021. jan. 18. 10:53
 49/50 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor te már többször próbálkoztál ismerkedni és arra jutottál,hogy ennyi idősen ha nincs bérelt lakásod,vagy nincs lakásod akkor halott ügy az ismerkedés???? Lehet,hogy en is szingli leszek és ez a sors vár reám is?
2021. jan. 18. 11:10
 50/50 anonim ***** válasza:

Rosszul érted kérdező!

Nem halott ügy az ismerkedés csak akkor ha feladja az ember.

Én aki megundorodtam tőle nekem vége, de teneked miért lenne az?

A lényeg hogy a csajok elvárják a saját lakást, így nem túl vonzó egyedként csak azzal lehet esélyed, ez tiszta sor.

2021. jan. 18. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!